Banner 980x90

Pie sabiedriskā centra "Lādes Vītoli" izveidots bērnu rotaļu laukums

Publicitātes foto/ Foto: Limbazi.lv
Publicitātes foto/ Foto: Limbazi.lv
Pie sabiedriskā centra "Lādes Vītoli" Limbažu pagasta Lādē atklāts bērnu rotaļu laukums, kas tapis Eiropas Lauksaimniecības fonda lauku attīstībai (ELFLA), Limbažu novada pašvaldības līdzfinansētā un Vidzemes lauku partnerības "Brasla" atbalstītā projektā.

Kā pilsētas informācijas portāls Limbazi24.lv uzzināja Limbažu novada pašvaldībā, kopējais laukuma izmērs ir 110 m2. Tajā uzstādīts vingrošanas komplekss, slidkalniņš mazākajiem rotaļu laukuma apmeklētājiem, karuselis un šūpoles. Rotaļu laukuma izmaksas ir 6715,58 eiro, no tām 10% ir Limbažu novada pašvaldības līdzfinansējums, bet pārējais - ELFLA finansējums.

Projekta mērķis ir bērnu un jauniešu kvalitatīvu brīvā laika pavadīšanas iespēju dažādošana Lādes ciemā, izveidojot viņu vajadzībām atbilstošu rotaļu un atpūtas laukumu, kas veicinātu to attīstību, stiprinātu veselību un uzlabotu komunikācijas iespējas.

Rotaļu laukumu var izmantot Lādes ciema jaunākā paaudze, kā arī sabiedriskā centra apmeklētāji. Tā kā sabiedriskajā centrā atrodas arī bibliotēka, tad bērni, kas ierodas šeit, bibliotēkas pakalpojumu izmantošanas starplaikos var aktīvi pavadīt laiku svaigā gaisā.

Sabiedriskā centra "Lādes Vītoli" vadītāja Sandra Avotiņa par izveidoto bērnu rotaļu laukumu saka: "Esmu gandarīta, ka izdevies īstenot sen lolotu vēlmi par rotaļu laukumu, kurā pagasta bērni turpmāk varēs pavadīt brīvo laiku fiziskās aktivitātēs svaigā gaisā". 
 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)