Banner 980x90

Piensaimniekiem piešķir pabalstu, nosvinēti "Saldum - 160", Madonas skolas turpinās tiesāties

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Otrdien, 24.maijā pilsētas informāciju portālu tīkls Pilseta24.lv atskatās uz dienas svarīgākajiem notikumiem, ko nedrīkst palaist garām.

Jelgavas apkārtnē gardēžiem pieejams īpašs vasaras piedāvājums "Izgaršo vietējo!"

Jelgavas reģionālais tūrisma centrs sadarbībā ar Jelgavas un Jelgavas novada ēdināšanas uzņēmumiem arī šajā vasaras sezonā gardēžiem ir sagādājis īpašu piedāvājumu - "Izgaršo vietējo!".

Publicitātes fotoPublicitātes foto

Jēkabpilī nāvējoši sadurts vīrietis; aizdomās par nozieguma izdarīšanu aizturēta sieviete

Jēkabpilī policijas darbinieki aizturējuši 1995.gadā dzimušu sievieti, kura nāvējoši sadūrusi 1965.gadā dzimušu vīrieti, pilsētas informācijas portālu Jekabpils24.lv informēja Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes galvenā speciāliste Ieva Sietniece.

Ilustratīvs foto/ Foto: Jekabpils24.lvIlustratīvs foto/ Foto: Jekabpils24.lv

Jūrmalā otro gadu norisināsies Pasaules kausa posms ielu vingrošanā

Sestdien, 11.jūnijā, ar Jūrmalas pilsētas atbalstu Majoru pludmalē notiks otrais Pasaules kausa posms ielu vingrošanā. Tas pulcēs labākos ielu vingrotājus no 10 valstīm. Sacensības Jūrmalā ir viens no 18 Pasaules kausa posmiem, kas norisināsies visos pasaules kontinentos. Katra posma uzvarētājs kvalificēsies finālsacensībām, kas notiks gada beigās Pekinā.

Publicitātes fotoPublicitātes foto

Nosvinēti Saldus svētki "Saldum – 160"

Pa dažādiem ceļiem pārvietojoties gan ar senu, gan ar jaunu laiku un veidu kumeliņiem, svētkos visi ceļi saveda Saldū. No trešdienas, 18.līdz svētdienai, 22.maijam Saldus novads svinēja svētkus "Saldum – 160". Visu svētku laiku pasākumiem cauri vijās svētku tēma – ceļš.

Publicitātes fotoPublicitātes foto

Piensaimniekiem piešķir ārkārtas atbalstu 6,197 miljonus eiro; cūkkopjiem atbalsta nebūs

Lai ieilgušās krīzes ietekmē piena ražotājiem mazinātu finansiālos zaudējumus un bankrota draudus, reģistrētajām piensaimniecībām tiks piešķirts kopumā 6 197 000 eiro ārkārtas atbalsts, šodien nolēma valdība.

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNGIlustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

Aptauja: Nolūkā radīt labāku priekšstatu par sevi darba intervijās izvēlas melot 7% darba ņēmēju

Nevēloties sabojāt pirmo iespaidu, darba intervijās mēdz melot 7% darba ņēmēju, liecina speciālistu darba portāla "cvmarket.lv" aptauja.

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixbay.comIlustratīvs foto/ Foto: Pixbay.com

Pētersone neizslēdz iespēju pamest darbu VID

Valsts ieņēmumu dienesta (VID) ģenerāldirektore Ināra Pētersone neizslēdz iespēju pamest darbu VID.

Ināra Pētersone/ Foto: Rebeka Žeire/ LETAInāra Pētersone/ Foto: Rebeka Žeire/ LETA

Par vairāk nekā 1000 "draugiem.lv" lietotāju datu nelikumīgu iegūšanu aizturēti trīs nepilngadīgie

Ekonomisko noziegumu apkarošanas pārvalde (ENAP) par vairāk nekā 1000 portāla "draugiem.lv" lietotāju datu nelikumīgu iegūšanu aizturējusi trīs nepilngadīgos, aģentūru LETA informēja Valsts policijā.

Foto: Edijs Pālens/LETAFoto: Edijs Pālens/LETA

Valmierā atklāj vides mākslas objektu "Atlētu kustību lauks"

Otrdien, 24.maijā Valmieras pilsētas centrā atklāja vides mākslas objektu "Atlētu kustības lauks", kas veltīts šogad gaidāmajiem sporta pasākumiem.

Anita Stabiņa/ Valmiera24.lvAnita Stabiņa/ Valmiera24.lv

Madonas pilsētas 1. un 2.vidusskolas apvienošanas gadījumā sola turpināt meklēt taisnību tiesā

Ja Izglītības un zinātnes ministrija apstiprinās Madonas pilsētas 1.un 2.vidusskolas apvienošanu, Madonas pilsētas 2.vidusskolas atbalsta biedrība vērsīsies tiesā, lai aizsargātu savu biedru un novada bērnu intereses, aģentūru LETA informēja biedrības pārstāvis, zvērināts advokāts Jānis Avotiņš.

Madona24.lvMadona24.lv

Topošai teātra izrādei meklē Cēsu stāstus

Sarunu festivāla "Lampa" laikā topošajai teātra izrādei "Robežas" meklē Cēsu iedzīvotāju stāstus, pilsētas informācijas portāls Cesis24.lv uzzināja Cēsu novada pašvaldībā.

Cesis24.lvCesis24.lv

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)