Banner 980x90

Pociema bibliotēkā skatāmas Intas Lī savdabīgās gleznas

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Pociema bibliotēkā līdz decembra vidum apskatāmas salacgrīvietes Intas Lī savdabīgās gleznas skrapbukinga tehnikā, pilsētas informācijas portāls Limbazi24.lv uzzināja Limbažu novada pašvaldībā.

Autore kopā ar vīru Robertu Vlljamu savu izstādi arī pati iekārtoja.  Viņa ar saviem darbiem ir radījusi piederības sajūtu savai zemei.

Intas Lī dzimtā puse ir Talsi, pēc profesijas viņa ir psihiatre. Jau sesto gadu kopā ar vīru dzīvo Salacgrīvā. Intas hobijs 8 gadus ir digitālais skrapbukings. Šī ir viņas trešā izstāde. Autore savās savdabīgajās gleznās rāda, cik pasaule ir skaista.

Decembra mēnesī ar autori būs arī tikšanās, mākslas darbus tad varēs arī iegādāties. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)