Banner 980x90

Policija saņēmusi teju 40 pieteikumus par iespējamiem pārkāpumiem

Sestdien, pašvaldību vēlēšanu dienā, iedzīvotāji ir ļoti aktīvi snieguši informāciju Valsts policijai par iespējamiem pārkāpumiem saistībā ar vēlēšanām. Visā valstī policija saņēmusi gandrīz 40 iedzīvotāju pieteikumus.

Kā pilsētas informācijas portālu tīklam Pilseta24.lv atklāja Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļas vecākā inspektore Sintija Virse, lielākā daļa saņemtās informācijas ir par aģitācijas aizlieguma pārkāpumiem un iespējamu balsu pirkšanu.

Daļā no visas sniegtās informācijas fakti par iespējamu likumpārkāpumu nav apstiprinājušies, taču daļā policija veic pārbaudi, lai izvērtētu vai ir saskatāmas likumpārkāpuma pazīmes.

Visaktīvāk informāciju policijai snieguši Latgales un Rīgas reģionos.

Kopumā līdz šim brīdim vēlēšanas aizritējušas mierīgi bez nopietniem starpgadījumiem un sabiedriskās kārtības pārkāpumiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)