Banner 980x90

Poliklīnikā pēc iepriekšēja pieraksta veic valsts apmaksāto rentgenogrāfiju

Limbažu poliklīnikā pēc iepriekšēja pieraksta veic valsts apmaksātos plaušu rentgenogrāfijas pakalpojumus, vēsta laikraksts "Auseklis".

Kāda Vidrižu pagasta iedzīvotāja redakcijai nosūtījusi vēstuli, tajā paužot neapmierinātību ar to, ka pierakstīšanās rindā uz rentgenogrāfijas pakalpojumiem esot nelietderīga, jo atnākot norādītā laikā tāpat esot jāgaida. Vēstules autore arī norāda, ka atšķiras pakalpojuma cenas un par to informācija reģistratūrā neesot redzama.

Kā laikrakstam paskaidroja Limbažu slimnīcas Veselības aprūpes dienesta vadītāja Liene Česle, ka poliklīnikā šo izmeklējumu veic trīs kategoriju pacientiem: ārpuskārtas akūtajiem slimniekiem ar slimību saasinājumiem, pacientiem, kuri izmanto valsts apmaksātu pakalpojumu, un tiem, kuri izvēlas maksāt, lai nevajadzētu gaidīt rindā. Pēc iepriekšēja pieraksta veic valsts apmaksātos pakalpojumus. Pierakstot rindā, poliklīnikas reģistratūrā nosaka orientējošo laiku, jo ārpuskārtas un no rindas pacientus uz izmeklējumu izsauc pamīšus.

Kā informē laikraksts "Auseklis", rentgenogrāfija maksā astoņus latus, taču divu latu pacienta iemaksu pacients veic gadījumos, ja viņam pieejams valsts apmaksātais pakalpojums.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)