Banner 980x90

Poliklīnikai pārmet higiēnas prasību neievērošanu

Kāds "Ausekļa" foruma lasītājs ar segvārdu Votā norādījis, ka Limbažu poliklīnikas rentgena kabinetā horizontālo galdu un arī vertikālo tāfeli, kur veic rentgena uzņēmumus kabineta apmeklētājiem, pēc procedūras nenotīra, vēsta laikraksts "Auseklis".

SIA "Limbažu slimnīca" Veselības aprūpes dienesta vadītājai Liene Česle norāda laikrakstam "Auseklis" norādīja, ka slimnīcai ir ar iestādes vadītājas rīkojumu apstiprināts higiēnas un pretepidēmiskā režīma plāns, kas nosaka higiēnas pasākumus un to ievērošanas kontroli. Izsmidzināmos ātrās dezinfekcijas līdzekļus pacienta klātbūtnē nelieto, jo dezinficējošo vielu izgarojumi atsevišķiem pacientiem izraisa alerģijas.

Česle apstiprināja, ka arī turpmāk Limbažu slimnīca īpaši uzraudzīs, lai pacientiem medicīniskie pakalpojumi būtu droši.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)