Banner 980x90

Portālā www.Latvija.lv/studijas sākas reģistrēšanās pamatstudijām

No šā gada 2. jūlija līdz 17. jūlijam visiem studēt gribētājiem būs iespēja ātri un ērti pieteikties  studijām 11 Latvijas augstskolās, izmantojot vienotā valsts un pašvaldību portāla www.Latvija.lv/studijas sniegto e - pakalpojumu. Topošie studenti varēs pieteikties studijām Latvijas Universitātē, Rīgas Tehniskajā universitātē, Latvijas Lauksaimniecības universitātē, Rīgas Starptautiskajā ekonomikas un biznesa administrācijas augstskolā, Banku augstskolā,  Ventspils Augstskolā, Daugavpils Universitātē, Informācijas sistēmu menedžmenta augstskolā, Rēzeknes Augstskolā, Liepājas Universitātē un Vidzemes Augstskolā. E-pakalpojumā reflektanti var sekot līdzi pieteikšanās gaitai un uzzināt konkursa rezultātus.


No 10. līdz17. jūlijam visiem topošajiem studentiem, arī tiem, kas pieteikušies elektroniski, obligāti jāierodas personīgi jebkurā no šo vienpadsmit augstskolu uzņemšanas punktiem apstiprināt savus pieteikumus un uzrādīt dokumentu oriģinālus. Šajā laika posmā reflektanti varēs pieteikties studijām arī klātienē jebkurā no iesaistīto augstskolu uzņemšanas punktiem.


Vienotā sistēma un e-pakalpojums "Elektroniska pieteikšanās studijām pamatstudiju programmās", dod iespēju pieteikumu studijām iesniegt jebkurā no šīm vienpadsmit augstskolām un pieteikties uz vairākām piedāvātajām pamatstudiju programmām ar vienu pieteikumu.


Vienotās pieteikšanās priekšrocības:
•    iespēja pieteikties jebkurā no 11 augstskolu vairāk nekā 250 studiju programmām;
•    norādīt vairākas studiju programmas, savirknējot tās vēlamajā prioritāšu secībā;
•    iespēja tiešsaistē mainīt izvēlēto studiju programmu prioritāšu secību;
•    konkursa rezultātā iegūt studiju vietu atbilstoši savai augstākajai prioritātei;
•    vienota pieteikšanās maksa – 20 lati, neatkarīgi no augstskolu un izvēlēto studiju programmu skaita.


Vienotais valsts un pašvaldību pakalpojumu portāls www.Latvija.lv nodrošina pieeju 46 e-pakalpojumiem un satur informāciju par vairāk kā 1970 valsts un pašvaldību pakalpojumu saņemšanas iespējam.


Iveta Ciganova
Valsts reģionālās attīstības aģentūras
Sadarbības un informācijas departamenta projektu vadītāja
Vairāk informācija
Iveta.ciganova@vraa.gov.lv
Tālr. +371 67079030,
Fakss +37167079001
http://twitter.com/#!/VRAAagentura
http://twitter.com/PortalsLV
http://www.youtube.com/user/vraagovlv

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)