Banner 980x90

Premjers nākamajā parlamentā cer uz vairākumu esošajai koalīcijai

Premjers Valdis Dombrovskis ("Vienotība") cer, ka pēc 10.Saeimas vēlēšanām vairākumu iegūs esošā koalīcija, kurā ietilpst "Vienotība", Zaļo un zemnieku savienība un apvienība "Tēvzemei un Brīvībai"/LNNK.
Šodien priekšpusdienā nobalsojis Līgatnes kultūras namā, Dombrovskis atturīgi prognozēja vēlēšanu rezultātus, uzsverot, ka to noteiks balsotāji, tomēr aptauju rezultāti ļaujot cerēt, ka esošā koalīcija, kurai pašlaik ir mazākuma valdība, būs vairākumā.

Viens no "Vienotības" līderiem apgalvoja, ka vēlēšanu naktī viņa pārstāvētais politiskais spēks par nākamajām koalīcijām neko nelemšot - par tālākajiem plāniem tikšot spriests svētdien pa dienu.

Premjeram tika jautāts arī par attiecībām ar Krieviju. Dombrovskis atzīmēja, ka ar Krieviju jāveido pragmatiska sadarbība. Šim mērķim kalpošot arī Latvijas prezidenta Valda Zatlera vizīte Maskavā, kas būšot vēl šajā gadā, lai arī precīzi datumi joprojām neesot zināmi.

Taujāts, kāpēc vēlēšanās balsojis tieši Līgatnē, Dombrovskis sacīja, ka kaut kur jau bija jābalso un Līgatnes domes priekšsēdētājs Ainārs Šteins (JL) piedāvājis Līgatni. Kā ziņots, Dombrovskis vēlēšanās kandidē Vidzemes vēlēšanu apgabalā, bet Līgatne ir viena no retajām pašvaldībām Vidzemē, kur "Jaunais laiks" ir pie varas.

Pēc nobalsošanas premjers apskatīja Līgatni - vietējos klinšu pagrabus un Tūrisma informācijas centru. Šteins viņam pastāstīja par Līgatnes vēsturi un turpmākajiem plāniem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)