Banner 980x90

"Force Fix" – skrūves, dībeļi un stiprinājumi 

Skrūves ir nozīmīga detaļa jebkurā remontdarbā, celtniecībā un saimniecībā. Skrūves ir stiprinājuma elements, bez kurām nav iedomājams viss, ko redzam apkārt: mēbeles, iekārtas un rīki.
Skrūves
 
Skrūves ir nozīmīga detaļa jebkurā remontdarbā, celtniecībā un saimniecībā. Skrūves ir stiprinājuma elements, bez kurām nav iedomājams viss, ko redzam apkārt: mēbeles, iekārtas un rīki. Skrūves ir visdažādākā veida, krāsas un lieluma, tādēļ tās jāizvēlas atbilstoši paredzētajam mērķim.
 
Iegādājoties atbilstoša veida skrūves, tiek nodrošināts veiksmīgs rezultāts. Skrūves ir ar dažādām vītnēm, piemēram, ar rupjo vītni, smalko, metrisko u.c. Skrūves iegādājamas kopā ar piemērotām paplāksnēm, uzgriežņiem un, ja nepieciešams, kopā ar tādiem rokas un elektriskajiem instrumentiem kā skrūvgriežiem, āmuriem, urbjiem, tādēļ bieži vien šādā daudzveidībā ir nepieciešama konsultanta palīdzība.
 
"Force Fix" piedāvā plašu skrūvju klāstu: riģipša skrūves, skrūves ar metrisku vītni, skrūves kokam, skrūves metālam un jumtiem. Klientiem tiek piedāvāts  teicams serviss, turklāt pasūtījuma piegāde ir 24 stundu laikā un bez maksas.
 
 
Stiprinājumi
 
Stiprinājumi nodrošina kvalitatīvu un drošu darba rezultātu, bez tiem nav iedomājams veikt kā remontdarbus, tā ikdienišķus darbus saimniecībā. Stiprinājumi satur kopā un balsta, tomēr tie ir dažādu veidu, tādēļ rūpīgi jāizdomā, kurš stiprinājums katrai situācijai būs nepieciešams. 
 
Uzņēmums "Force Fix" ir vieni no lielākajiem skrūvju un stiprinājumu tirgotājiem Latvijā. "Force Fix" atrodami dažādi stiprinājumi: dībeļi, dībeļnaglas, enkuri, kniedes, leņķi, naglas, skrūves un paplāksnes. Atbilstoši situācijai un klienta vēlmēm tiek piemeklēti visi nepieciešamie stiprinājumi, kas sekmēs veiksmīgu darba rezultātu. 
 
 
 
Forch produkti Latvijā
 
Forch produkti Latvijā ir pieejami plašā klāstā, tiem ir lieliska kvalitāte un daudzveidīgs sortiments, tādējādi apmierinot ikviena klienta vēlmes un vajadzības. Forch produkti Latvijā lieti noder ikvienam, jo nepieciešami urbšanā, slīpēšanā, zāģēšanā, metināšanā, elektronikā.
 
"Force Fix" ir lielākie Forch produktu dīleri Latvijā. Uzņēmums ir veidots kā vairāku Eiropas vadošo ražotāju pārstāvniecība Latvijas tirgū, pateicoties tam Forch produkti Latvijā ir atrodami visa veida situācijām. "Force Fix" piedāvā smērvielas, attīrītājus, līmes, urbjus, griezējdiskus, vadus, auto nepieciešamās lietas gan vieglajiem, gan smagajiem automobiļiem, darbnīcu aprīkojumus un vēl daudz ko citu, kas apliecina, ka Forch produkti Latvijā turpina strauji attīstīties, ir kvalitatīvi un pieprasīti.
 
 
 
 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)