Banner 980x90

"Hesburger" pārdošanas apjoms Baltijas valstīs sasniedzis 51 miljonu eiro

Publicitātes foto
Publicitātes foto

Baltijā un Somijā lielākā ātrās ēdināšanas restorānu ķēde "Hesburger" pērn turpinājusi mērķtiecīgu tīkla attīstību Latvijā un pārējās Baltijas valstīs.  2015.gadā uzņēmuma pārdošanas apjoms Baltijas tirgū kopumā sasniedzis 51 miljonu eiro.

 Latvijā pārdošanas apjoms pieaudzis par 2,6 % Kopumā "Hesburger" pārdošanas apjoms visās Baltijas valstīs 2015.gadā pieaudzis par 24,3%, sastādot 51 miljonu eiro. Latvijā pārdošanas apjoms sasniedzis 18 miljonus eiro, Igaunijā 19 miljonus eiro, savukārt Lietuvas tirgū – 14 miljonus eiro. Straujākais pārdošanas apjoma kāpums, salīdzinot ar 2014.gadu, bijis Lietuvā, veidojot 20% pieaugumu.

Kopumā pagājušā gadā "Hesburger" Baltijas valstīs atvēris desmit jaunus restorānus – četrus Igaunijā, četrus Lietuvā un divus Latvijā.

Kā skaidro Ieva Salmela, "Hesburger" attīstības direktore Baltijas valstīs, galvenie iemesli pārdošanas apjoma kāpumam bijusi vairāku veiksmīgu kampaņu īstenošana un jaunu produktu ieviešana tirgū: "2015.gads "Hesburger" darbībai ir bijis veiksmīgs visās Baltijas valstīs. Esam ne tikai atvēruši desmit jaunus restorānus, bet arī īstenojuši vairākas veiksmīgas akcijas un ieviesuši jaunus produktus, kas mūsu klientu vidū atzīti par iecienītiem – augļu un ogu smūtiju līnija, brokastu piedāvājums, īpašā kafijas stunda, kur klienti var iegādāties kafiju tikai par desmit centiem un citi. Arī mūsu ikgadējā Latvijas iedzīvotāju aptauja par ēšanas paradumiem un ātrās ēdināšanas nozares tendencēm norādīja, ka katrs piektais Latvijas iedzīvotājs uzskata "Hesburger" par iecienītāko ātrās ēdināšanas restorānu tīklu Latvijā. Mūsu klienti novērtē mūsu darbu, izvēlas pie mums atgriezties, un tas arī ir mūsu uzņēmuma dzinējspēks."

Šogad Baltijas valstīs plānots investēt septiņus miljonus eiro 2016.gadā uzņēmums "Hesburger" plāno turpināt tīkla attīstību, atverot trīs jaunus restorānus katrā Baltijas valstī. Plānots, ka kopējais investīciju apjoms jaunu restorānu izveidē sasniegs septiņus miljonus eiro, no kuriem Latvijā plānots investēt divus miljonus eiro. Šobrīd Baltijā ir 124 restorāni, no kuriem 43 atrodas Latvijā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)