Banner 980x90

"Limbažu ceļi" par vairāk nekā trīs miljoniem pārbūvēs ielas Valmierā 

Valmiera24.lv
Valmiera24.lv

SIA "Limbažu ceļi", Valmierā par 3,1 miljonu eiro plāno pārbūvēt Cempu un Paula Valdena ielas, pilsētas informācijas portāls Limbazi24.lv uzzināja iepirkumu uzraudzības biroja mājas lapā.

Mājas lapā teikts, ka SIA "Limbažu ceļi" ir uzvarētājs Valmieras pašvaldības izsludinātajā konkursā par Cempu un Paula Valdena ielas pārbūvi, Valmierā.

Kopējā līgumcenas summa ir 3 113 602,51 eiro. Galvenais uzvarētāja noteikšanas kritērijs konkursā bijis zemākā piedāvātā cena. Paredzēts, ka darbi būs jābeidz 13 mēnešu laikā no līguma slēgšanas brīža.

Valmieras pilsētas pašvaldības Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja Kristīne Melece portālam Limbazi24.lv apstiprināja informāciju par iepirkuma rezultātu, norādot, ka līgums ar SIA "Limbažu ceļi" pašreiz nav noslēgts.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)