Banner 980x90

"Limbažu fonds" aicina piedalīties Labdarības bumbu rallijā   

Limbazi24.lv
Limbazi24.lv
Nodibinājums "Limbažu fonds", vācot līdzekļus 2017.gada Alojas, Krimuldas, Limbažu un Salacgrīvas novadu iedzīvotāju iniciatīvu projektu konkursam, šajā vasarā rīko Latvijā popularitāti jau guvušo Labdarības bumbu ralliju.

Kā pilsētas informācijas portālu Limbazi24.lv informē nodibinājuma "Limbažu fonds" projekta vadītājas asistente Anna Siliņa, pērkot Labdarības bumbu rallija ziedojuma karti par 2 eiro vai trīs kartes par 5 eiro, ziedotājs piedalās lielajā loterijā, kuras noslēgums paredzēts piektdien, 5.augustā plkst.20.30, Limbažos pie Limbažu Lielezera. 

Balvu grozā būs vietējo uzņēmēju un fonda dibinātāju sarūpētas lietas – dāvanu kartes, dažādas ēdamlietas, stādi, hobiju inventārs. Kā viena no galvenajām balvām ieplānota - velosipēds.

Lai izlozētu laimētājus, ezerā iebērs bumbas ar numuriem, kuras ar laivu un airu palīdzību dzīs uz konkrētu mērķi. :Pirmās bumbas - ap 30 izmakšķerēs no ūdens ar sieta palīdzību. Attiecīgi laimējuši būs ziedojuma karšu īpašnieki, kuru karšu numuri sakritīs ar izmakšķerēto bumbu numuriem.

Ziedotāji, kuri loterijas brīdī nebūs klāt, tiks sazvanīti un balvas tiem nogādās personīgi.

Ziedojuma kartes iegādāties iespējams Limbažu novada pašvaldības Klientu apkalpošanas centrā Rīgas ielā 16, Limbažos, pašvaldības darba laikā, kā arī 5.augustā Limbažu Lielezera pludmalē no plkst.16.00.

Cita labdarības loterija šim pašam mērķim, kurā, vietējo rokdarbnieku un amatnieku nodrošinātas, laimīgās būs visas lozes, tiks organizēta sestdien, 6.augustā Hanzas svētkos Limbažu viduslaiku pilskalnā.

Tā kā loterijas organizētas ar mērķi vākt ziedojumus projektu konkursam, kurā piedalīties un īstenot savā pagastā vai pilsētā nozīmīgas idejas varēs ikviens Alojas, Krimuldas, Limbažu un Salacgrīvas novada iedzīvotājs, "Limbažu fonds" aicina atbalstīt akciju, arī ziedojot lietas loteriju balvu groziem vai finansējumu projektu konkursa fondam.

Finansējums ieskaitāms nodibinājuma "Limbažu fonds" AS "SEB banka" kontā Nr. LV94UNLA0050019626721, par mērķi norādot – iedzīvotāju projektu konkursam.

Par loterijai paredzēto priekšmetu, dāvanu karšu utml.ziedošanas organizatoriskiem jautājumiem aicina sazināties ar Spīdolu Lielmani pa tālruni 29466955 vai Annu Siliņu pa tālruni 28341584.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)