Banner 980x90

"Namsaimnieka" valdes priekšsēdētāja amatam pieteikušies 12 pretendenti

Limbazi24.lv
Limbazi24.lv
Piektdien, 21.oktobrī noslēdzās pieteikumu iesniegšanas termiņš uz atkārtoti izsludināto amata vakanci SIA "Namsaimnieks" valdes priekšsēdētājs/-a amatam, pilsētas informācijas portāls Limbazi24.lv uzzināja Limbažu novada pašvaldībā.

Pirmajā reizē uz šo amata vakanci pieteikušies pieci pretendenti. Pēc visu, uz pārrunām uzaicināto pretendentu uzklausīšanas, Amatpersonu un darbinieku amata kandidātu vērtēšanas komisija nolēma amata vakanci izsludināt atkārtoti. Šajā reizē "Namsaimnieks" valdes priekšsēdētāja/-as amata vakancei pieteicās 12 pretendenti, no tiem, uz pārrunām klātienē, aicināti četri. Komisija atkārtoti vērtēs arī divus pretendentus, kuri pieteicās pirmajā reizē. 

Pretendentiem bija jāiesniedz CV, motivācijas vēstule, izglītību apliecinošu dokumentu kopija un koncepcija par "Namsaimnieks" darbību un turpmāko attīstības virzību. 

Trešdien, 26.oktobrī, Amatpersonu un darbinieku amata kandidātu vērtēšanas komisija uzaicinājusi pretendentus uz pārrunām, lai klātienē uzklausītu viņu redzējumu par SIA "Namsaimnieks" turpmāko attīstību un darbību.

Līdzšinējais valdes priekšsēdētājs Vilnis Voss šī gada 19.septembrī iesniedzis iesniegumu par darba tiesisko attiecību pārtraukšanu, valdes priekšsēdētāja amata pienākumus viņš uzsāka pildīt 2015.gada 1.aprīlī.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)