Banner 980x90

"Virši-A" kļūst par Maira Brieža atbalstītāju

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Ar šī gada septembri, lielākais pašmāju degvielas tirgotājs AS "Virši-A" ir kļuvis par Latvijas boksera Maira Brieža atbalstītāju.

Jānis Riekstiņš, AS "Virši-A" valdes priekšsēdētājs: "Mums ir patiess prieks, ka "Virši-A" – latviešu uzņēmums ar stipru latvisko piederību,var atbalstīt talantu, kas nes Latvijas vārdu pasaulē. "Virši-A" un Mairim Briedim ir daudz kā kopīga – patriotisms, neatlaidība un liela centība, tāpēc esam lepni, ka varēsim sadarboties ar Latvijas labāko bokseri un atbalstīt viņu ne tikai turpmākā karjeras izaugsmē, bet arī kopīgiem spēkiem veicināt boksa attīstību Latvijā."

Uzsākot sadarbību ar sportistu, AS "Virši-A" no 26.septembra līdz 24.oktobrim rīko akciju, kuras laikā no katras pārdotas kafijas krūzītes 1 eiro cents tiks ziedots Latvijas boksa attīstībai – Maira Brieža galvenā trenera Vasīlija Čerņigova cīņu mākslas centram "BUDO", kurā savus talantus ilgo darbības gadu laikā, ir attīstījušas jau vairākas sportistu paaudzes.

Bokseris Mairis Briedis: "Pirmkārt, esmu priecīgs par jaunu sadarbību, par vēl vienu uzņēmumu, kas ir novērtējis manu līdz šim paveikto un ir gatavs tālāk, pēc jauniem panākumiem, doties kopsolī. Tāpat, ļoti novērtēju "Virši-A" iniciatīvu akcijas veidā ziedot līdzekļus boksa attīstībai - mana trenera Vasīlija Čerņigova cīņu mākslas centram "BUDO", kur remonts ir nepieciešams jau sen un tagad trenerim būs iespēja tur esošos apstākļus nedaudz uzlabot. Fakts, ka "Virši-A" ir latviešu uzņēmums, kas veiksmīgi turpina attīstīties un pierādīt, ka Latvijā varam paveikt lielas lietas, šai sadarbībai piešķir papildus patīkamu piegaršu."

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)