Banner 980x90

"VIRŠI-A" pārdotais degvielas litru apjoms 2015.gadā pieaudzis par 17%

Lielākā pašmāju degvielas tirgotāja "VIRŠI-A" kopējais pārdotais degvielas litru apjoms 2015. gadā piedzīvojis būtisku kāpumu – salīdzinot ar 2014. gadu, kopējais pārdotais degvielas litru apjoms pieaudzis par 17%.

Uzņēmuma apkopotie dati liecina, ka pārdotais dīzeļdegvielas litru apjoms "VIRŠI-A" degvielas uzpildes staciju tīklā palielinājies par 21%, salīdzinot ar 2014. gadu, savukārt pārdotais benzīna litru apjoms pieaudzis par 8%. Galvenokārt pārdotā degvielas apjoma kāpumu 2015. gadā ietekmējusi 3 jaunu degvielas uzpildes staciju (DUS) atvēršana un vairāku DUS modernizācija, kā arī līdz šim Baltijā nebijušas sadarbības noslēgšana ar kaimiņvalstu degvielas mazumtirgotāju.

AS "VIRŠI-A" valdes priekšsēdētājs Jānis Riekstiņš: "Ar katru gadu "VIRŠI-A" sasniedz arvien labākus pārdošanas rezultātus. Jau 2015.gada pirmā pusgada rezultāti liecināja, ka kopumā uzņēmums sasniegs ievērojumu pārdoto degvielas litru pieaugumu. Uzskatu, ka tam pamatā ir gan staciju tīkla paplašināšana un modernizācija, gan pieaugošā klientu vēlme pie mums regulāri atgriezties. Tāpat 2015.gadā esam noslēguši veiksmīgu sadarbību ar lielāko degvielas mazumtirgotāju Igaunijā AS "Olerex", izveidojot vienotu degvielas kartes sistēmu, kas nodrošina abu staciju klientiem Lietuvā Un Igaunijā papildus priekšrocības."

2015.gadā uzņēmums turpinājis mazumtirdzniecības tīkla paplašināšanu, atverot 3 jaunas "VIRŠI-A" degvielas uzpildes stacijas – DUS "Cēsis Saulrīti" Cēsīs, DUS "Daugavgrīva" Rīgā un lielāko franšīzes staciju Salaspilī DUS "Salaspils". Tāpat pagājušā gadā modernizētas 4 stacijas. Arī šogad uzņēmums uzsācis vairāku esošo degvielas uzpildes staciju modernizāciju, kam gada laikā sekos arī citu DUS modernizācija atbilstoši jaunajai veikalu un vizuālās identitātes koncepcijai.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)