Banner 980x90

"Virši-A" visā degvielas uzpildes staciju tīklā piedāvā svaigi grauzdētu kafiju

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

Degvielas tirgotājs AS "Virši-A" sadarbībā ar SIA "King Coffee Service", visā degvielas uzpildes staciju tīklā ieviesis svaigi grauzdētu kafiju. Līdz ar jaunās kafijas ieviešanu, "Virši-A" kļuvis par vienīgajiem Latvijā, kas degvielas mazumtirdzniecības tirgū saviem klientiem piedāvās svaigi grauzdētu kafiju.

Jaunais kafijas koncepts nozīmē, ka kafija tiek pagatavota no augstas kvalitātes pupiņām, kas tiek grauzdētas kafijas grauzdētavā Latvijā. Kā norāda "King Coffee Service" biznesa attīstības vadītājs Gatis Zēmanis, tad galvenā priekšrocība kafijas grauzdēšanai Latvijā, ir grauzdēšanas procesa kontrolēšana un izsekojamība: "VIRŠI-A" kafijas ražošanai tiek izmantota viena no labākajām un jaunākajām tehnoloģijām pasaulē. Mēs paši spējam kontrolēt ražošanas procesus, tādējādi varam veikt nepieciešamās izmaiņas un padarīt gala produktu kvalitatīvāku."

Lai kafija saglabātu savu svaigumu, tā netiek grauzdēta ilgam periodam uz priekšu un turēta noliktavās. Katrs kafijas pasūtījums tiek grauzdēts atsevišķi un katru mēnesi tiek izplatīts visā DUS tīklā. Jaunais kafijas blendējums ir izveidots pēc unikālas receptes, kas radīts īpaši "VIRŠI-A", tāpēc citur šādu kafiju baudīt nebūs iespējams.

Turpina Jānis Riekstiņš, "Virši-A" valdes priekšsēdētājs: "Mūsdienās degvielas uzpildes staciju loma ir mainījusies. Līdzās degvielai, klienti vēlas iegādāties arī citas preces un pakalpojumus. Kafija, līdzās degvielai, ir viens no pieprasītākajiem produktiem mūsu stacijās, tāpēc kvalitātes latiņas celšana bija loģisks un nepieciešams solis, lai mūsu klientiem nodrošinātu augstāko kvalitāti. Esam priecīgi, ka kopā ar latviešu uzņēmumu, mūsu ilggadējiem sadarbības partneriem "King Coffee Service" varam pacelt kafijas kvalitāti degvielas uzpildes stacijās jaunā līmenī."

Arī Gatis Zēmanis uzsver, ka ar šādu soli "Virši-A" ir kļuvis par celmlauzi, ieviešot jaunu standartu šajā jomā: "Šobrīd Latvijā neviens cits degvielas mazumtirgotājs nepiedāvā svaigi grauzdētu kafiju. Mēs nekautrējamies teikt, ka mūsu kafija ir galvas tiesu pārāka par citām, tāpēc esam pārliecināti, ka šis būs jauns standarts tirgū un kafijas dzeršanas kultūrā Latvijā. Laikam ejot, klienti vēlēsies saņemt svaigi grauzdētu kafiju, apmeklējot jebkuru degvielas uzpildes staciju."

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)