Banner 980x90

"VTU Valmiera" neizdodas pārdot bijušo autoostas ēku Alojā

Limbazi24.lv
Limbazi24.lv
SIA "VTU Valmiera" nav izdevies pārdod bijušo autoostas ēku Alojā, aģentūru LETA informēja SIA "VTU Valmiera" sabiedrisko attiecību speciāliste Zane Bulmeistare.

Lai gan ceturtdien, 15.decembrī bija plānota minētā īpašuma izsole, tai nepieteicās neviens pretendents. Īpašuma sākumcena izsolē bija noteikta 9500 eiro.

Par bijušās autoostas ēkas Alojā likteni sēdē 21.decembrī lems SIA "VTU Valmiera" valde.

Kā iepriekš ziņots, līdz ar pasažieru skaita samazināšanos autoostas ēkas funkciju Alojā jau vairākus gadus pilda autobusa pietura ar jumtu, kamēr "VTU Valmierai" piederošā autoostas ēka tikusi iznomāta.

Nomniekiem aizejot, uzņēmumam ēku nākas pārdot, jo tās uzturēšana rada zaudējumus, aģentūrai LETA iepriekš pastāstīja SIA "VTU Valmiera" Saimniecības daļas vadītājs Laimonis Stromulis.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)