Banner 980x90

Radio Valmiera "Akustiskajā Ceturtdienā" uzstāsies "Grupa Marta"

Šo ceturtdien, 19.aprīlī, Radio Valmiera ēterā turpināsies raidījumu cikls "Akustiskā Ceturtdiena". Šonedēļ esam aicinājuši ciemos Latvijas mūzikas gada balvas 2011 nominantus "Grupu Marta". Raidījums klausāms radio viļņos FM 98,1 (Valmierā) 96,4 (Straupē) un 93,5 (Limbažos), kā arī tiešraidē mājas lapā: www.radiovalmiera.lv; Studijā notiekošo koncertu varēs vērot arī kabeļtelevīzijas lietotāji Vidzemes Televīzijas kanālā.

"Grupa Marta" pastāv kopš 2006.gada nogales un līdz šim brīdim nu jau kļuvuši par neatņemamu Latvijas indie-rock (neatkarīgais, brīvais rogs) scēnas sastāvdaļu. Paši raksta, ka "Grupa Marta" ir kreatīvo ideju apvienojums, kas atspoguļojas gan vizuālā, gan skaņas frekvenču formātā. Četri atšķirīgi redzējumi saplūst vienā, lai radītu daudzpusīgi izjustu performanci. Ideju sintēzes pamatā ir radoša pieeja un izpildījums it visā.

Pēc četru gadu radošas darbības gan koncertos, gan ierakstu studijā, 2010.gada laikā tiek laisti klajā singli "Aplis" un "Mati bez galvas", kuriem seko debijas albums "Pasaki Martai, lai ir uz vadiem". Protams, pieminot grupas vēlmi darboties vizuālās mākslas lauciņā, jāatzīmē, ka šiem singliem tiek radītas video versijas, kas attiecas arī uz debijas albumā iekļautajām dziesmām "Māsiņa" un "Mani dārza piederumi".
Ar debijas albumu noslēguši konkrētu ciklu un aizsākuši jaunu etapu "Grupa Marta" turpina gan aktīvi koncertēt, gan rakstīt jaunas dziesmas un labākos piemērus viņu mūzikā dzirdēsim Radio Valmiera "Akustiskajā Ceturtdienā" jau šo ceturtdien 19.aprīlī, sākot no pulksten septiņiem vakarpusē.
Plašāk par mākslinieku:
http://www.grupamarta.lv/

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)