Banner 980x90

Reklāmas "Namsaimnieka" rēķinu otrā pusē ļauj ietaupīt

SIA "Namsaimnieks" rēķina otrā pusē atrodamas reklāmas, jo tas ļauj uzņēmumam ietaupīt, vēsta laikraksts "Auseklis".

Uzņēmuma mājaslapā, tāpat tā statūtos, arī likumā par dzīvojamo māju pārvaldīšanu nekas nav teikts par apsaimniekotāja tiesībām sniegt reklāmdevēja pakalpojumus.

"Namsaimnieka" valdes priekšsēdētājs Sandejs Pukšto laikrakstam norādīja, ka uzņēmumam ir tiesības nodarboties ar reklāmu. Uzņēmumam ir sadarbības līgums ar fizisku personu, kas "Namsaimniekam" atvēl papīru maksājuma kvītīm, kā arī tinti printēšanai, tā arī gādā par reklāmām kvīšu otrā pusē. Līdz ar to uzņēmums mēnesī ietaupām 70 latu, kas būtu jāizdod, iegādājoties papīru un tinti.

Arī Limbažu novada pašvaldības priekšsēdētājs Aigars Legzdiņš uzsver šo ieguvumi, tomēr norāda, ka uzņēmumam būtu vairāk jāpaseko kādas reklāmas nonāk rēķinu otrā pusē, piemēram, reizēm tur atrodama ātro kredītu reklāma, taču pašvaldības uzņēmumam nevajadzētu to reklamēt.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)