Banner 980x90

Rīgas "Dinamo" pārtrauc līgumus ar Dārziņu, Džeriņu, Cibuļski un Bičevski

Foto: Edijs Pālens/LETA
Foto: Edijs Pālens/LETA

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas komanda Rīgas "Dinamo" pārtraukusi līgumus ar uzbrucējiem Lauri Dārziņu, Andri Džeriņu, Māri Bičevski un aizsargu Oskaru Cibuļski, taču nav izslēgts, ka klubs ar spēlētājiem panāks jaunas vienošanās, aģentūrai LETA teica vienības preses sekretārs Jānis Stepītis.

Par spēlētāju atbrīvošanu vēstīja portāls "Sportacentrs.com". Tāpat hokejistu uzvārdi vairs nav atrodami KHL publicētajā komandas spēlētāju sarakstā.

"Klubs pārtraucis pašreizējos līgumus, taču, ja komanda viņus redzēs savā sastāvā, tad turpinās sadarbību ar spēlētājiem," teica Stepītis.

Rīgas klubs izredzes tikt izslēgšanas spēlēs zaudēja februāra sākumā, kad tam vēl bija atlikušas piecas spēles KHL regulārajā čempionātā.

"Dinamo" ar 75 punktiem 60 spēlēs regulāro čempionātu noslēdza 12.vietā Rietumu konferencē, no pirmā astotnieka atpaliekot par 14 punktiem.

Rīgas "Dinamo" Gagarina kausa izcīņai divus gadus pēc kārtas nav spējis kvalificēties pirmo reizi vēsturē. Tāpat vienība izslēgšanas spēlēs nav iekļuvusi jau trešo reizi pēdējo četru gadu laikā.

KHL sezona noslēgsies ne vēlāk kā 2016.gada 19.aprīlī, kad plānota Gagarina kausa izcīņas finālsērijas septītā spēle.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)