Banner 980x90

Saeimas vēlēšanās startē deviņi deputātu kandidāti no Limbažu novada

Otrdien, 5.augustā, noslēdzās deputātu kandidātu sarakstu iesniegšana 12.Saeimas vēlēšanām, kas norisināsies šī gada 4.oktobrī. 13 kandidātu sarakstos kopumā pieteikti 1156 deputātu kandidāti, deviņi no tiem kā savu dzīvesvietu norādījuši Limbažu novadu.
Deputātu kandidāti no Limbažu novada pārstāv tādas partijas un partiju apvienības kā sociāldemokrātiskā partija "Saskaņa", Nacionālā apvienība "Visu Latvijai!"-"Tēvzemei un Brīvībai/LNNK", Zaļo un Zemnieku savienība, No sirds Latvijai, partija "Vienoti Latvijai", Latvijas Reģionu Apvienība un Jaunā konservatīvā partija.

Kā liecina Centrālās vēlēšanu komisijas mājas lapā pieejamā informācija, jaunākais no deputātu kandidātiem no Limbažu puses ir 1990.gadā dzimušais Mārtiņš Aizpurietis, Limbažu profesionālās vidusskolas absolvents.

Aizpurietis kandidē Jaunās konservatīvās partijas sarakstā.

Sociāldemokrātisko partiju "Saskaņa" pārstāv individuāli praktizējoša juriste Inese Baikovska, "Visu Latvijai!"-"Tēvzemei un Brīvībai/LNNK" pārstāvis ir biedrības Daugavas Vanagi Latvijā Limbažu nodaļas priekšsēdētājs Gunārs Grīnbergs.

Zaļo un Zamnieku savienības sarakstā kandidē Limbažu novada pašvaldības priekšsēdētāja 1.vietnieks Didzis Zemmers un Latvijas Nacionālā kūdras biedrības valdes priekšsēdētāja vietnieks Valerijs Kozlovs.

Arī Latvijas Reģionu Apvienības sarakstā kandidē divi Limbažu novada iedzīvotāji - AS "CATA" padomes priekšsēdētāja vietnieks Gints Rožkalns un Limbažu Bērnu un jauniešu centra direktore Sigita Upmale.

No sirds Latvijai saraksta kandidāts ir VAS "Latvijas dzelzceļš" galvenais speciālists un ekonomists Māris Jurušs, savukārt partiju "Vienoti Latvijai" pārstāv SIA "G.A.Projekts" komercdirektore Lilita Siliņa. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)