Banner 980x90

Sāksies OC "Limbaži" basketbola čempionāts

Ilustratīvs foto/ Foto: Limbazi24.lv
Ilustratīvs foto/ Foto: Limbazi24.lv
Ar spēlēm sestdien, 5.novembrī un svētdien, 6.novembrī sāksies Olimpiskā centra "Limbaži" (OC "Limbaži") 2016./2017.gada basketbola čempionāts, kurā šogad dalību ņems 12 komandas.

Kā pilsētas informācijas portāls Limbazi24.lv uzzināja OC "Limbaži", vislielākais komandu skaits šajā sezonā pārstāv Limbažu un Salacgrīvas pilsētas. Abās pilsētās mājas spēlēs aizvada četras komandas. Limbažos spēlēs "Spartaks", "TZT/Grimex", "Skulte" un BK "Buki", savukārt Salacgrīvā spēlēs "Grīva", "Kopturis – A", "Salacgrīva" un "Salacgrīvas vidusskola". Tāpat turnīrā piedalās komandas no Viļķenes, Lēdurgas, Pāles un Alojas. Čempionāts kopā aptver četrus novadus – Limbažu, Alojas, Salacgrīvas un Krimuldas.

Līdzīgi kā pagājušajā gadā, arī šogad visas komandas sezonas laikā izspēlēs vienu apli katra ar katru. Uz izslēgšanas spēļu turnīru tiks astoņas spēcīgākās komandas, kuras sadalīs attiecīgi pēc rezultātiem regulārajā sezonā. Ceturtdaļfinālā un pusfinālā komandām būs jāizspēlē spēles līdz divām uzvarām, pamīšus abu komandu laukumos, savukārt fināls un spēle par trešo vietu jau tradicionāli notiks Limbažu 3.vidusskolas sporta zālē.

Lai turnīru padarītu vēl interesantāku un celtu tā līmeni, šogad komandu sastāvos atļauts iekļaut arī Latvijas Basketbola līgā (LBL) spēlējošos novadniekus. Neierobežotā skaitā atļauts ieķlaut spēlētājus, kas ņem dalību LBL 3.divīzijas sacensībās, kā arī ne vairāk kā vienu spēlētāju, kas spēlē LBL 2.līgā.

Turnīrs sāksies sestdien, 5.novembrī un paradzēts, ka tas turpināsies līdz 2017.gada aprīļa mēnesim. 

Pagājušajā gada OC "Limbaži" basketbola čempionātā uzvarēja Salacgrīvas komanda "Kopturis - A", savukārt otrie palika komanda "Skulte". Trešo vietu 13 komandu konkurencē pagājušajā sezonā izcīnīja "Spartaks". 

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)