Banner 980x90

Salacgrīvā ar dažādu mūziķu piedalīšanos turpināsies "Positivus" festivāls

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Sestdien, 16.jūlijā, ar bagātīgu mūziķu programmu Salacgrīvā turpināsies "Positivus" festivāls, kas šovasar svin desmit gadu jubileju.

Uz festivāla galvenās "Lattelecom" skatuves uzstāsies "Latvijas Radio Big band" un Ralfs Eilands, uzstāsies arī apvienības "Vampire Weekend" basģitārists Kristofers Baio, mūziķis Džons Ņūmens, grupa "M83" un mūziķe Džoša Stouna.

"Nordea" skatuve priecēs gan ar ārvalstu, gan pašmāju mūziķu priekšnesumiem. Kā Latvijas pārstāvji uz šīs skatuves šodien uzstāsies grupa "Dzelzs vilks" un Alise Joste, Zviedriju pārstāvēs Seinabo Sī, Lielbritāniju - mūziķis "C Duncan", ASV pārstāvēs grupa "Mercury Rev", bet Baltkrieviju - muzikālā apvienība "Super Besse".

Savukārt uz "Red Bull Music Academy" skatuves festivāla otrajā dienā spēlēs pašmāju meistars "Niklāvz", "Mario Moretti" un "Fingalick&Vaiper" no Lietuvas, "Smthing Smthing", "Mhkl&Quest", "Cartoon" no Igaunijas, Džoao Barbosa jeb "Branko" no Portugāles, "Mike Skinner&Murkage Present Tonga" no Lielbritānijas un "Dave Storm&Stee Downes", kas pārstāvēs Igauniju un Īriju.

"Palladium" skatuve priecēs ar "Satellites LV", "Skyforger", "Ozols" un "Bandmaster" uzstāšanos, kā arī muzikālus priekšnesumus sniegs "I wear* experiment" un "Ouu" no Igaunijas, "Liima" no Dānijas un "Postaal" no Francijas.

Uz "I Love You" skatuve viesosies dīdžejs Pēteris Bajārs, "Kasetes", "Židrūns", "Howling Owl", "Pienvedēja piedzīvojumi", "Irving Ark", "Mionia" un "Blue House" no Zviedrijas.

Plaša un daudzveidīga programma būs arī uz "Dabas skatuves". Šeit norisināsies "I-dejas māja" rīta rosme, uzstāsies "Prieka mistērija", igauņu izcelsmes Latvijā dzimusī Anneli Arro, "Comedy Latvia", Indriķis Ģelzis, "Riga Improvisation Theater", Vladislavs Nastavševs, "Gas of Latvia" un citi.

Jau ziņots, ka jubilejas festivāls bez norisēm uz sešām skatuvēm piedāvās arī dažādas citas aktivitātes, tostarp pirmo reizi festivāla apmeklētājus priecēs maģisks franču cirks, savukārt kino teltī būs skatāma ne tikai filmu programma, bet būs iespēja arī piedalīties saistošās diskusijās ar kino ļaudīm, savas jomas profesionāļiem un kino mākslas cienītājiem.

Festivāla laikā darbosies arī "Rimi bērnu sala". Kamēr vecāki baudīs festivālu, bērni kopā ar rūķiem, laumiņām, indiāņiem un citiem piedzīvojumu varoņiem varēs nodoties rotaļām, sporta aktivitātēm un intelektu attīstošiem piedzīvojumiem, turklāt tā ir tikai daļa no bagātīgās programmas, kas trīs dienu garumā nodarbinās un izklaidēs festivāla jaunākos apmeklētājus.

Desmitais jubilejas "Positivus" festivāls noslēgsies svētdien.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)