Banner 980x90

Salacgrīvā aukstuma dēļ daļa skolēnu neapmeklē mācības

Ceturtdien, 7.janvārī, Vairākās Vidzemes skolās aukstā laika dēļ novērots skolēnu skaita samazinājums, taču mācības notiek, aģentūra LETA noskaidroja pašvaldībās.

Salacgrīvas novadā novērots, ka skolēnu skaits skolā ir daudz mazāks nekā ikdienā, taču skolās mācību process notiek. Arī pirmsskolas izglītības iestādes strādā, taču bērnu skaits tajās ir neliels.

Kā aģentūra LETA noskaidroja Mazsalacas pašvaldībā, novada skolu mazākajās klasēs sala dēļ daļa bērnu nav ieradušies, taču, piemēram, 12.klasē uz skolu atnākuši visi skolēni. Skolās pārsvarā notiek dažādu mācību vielu atkārtošana, nemācot jaunus tematus.

Kā ziņots, Ainažos šorīt ir fiksēts teju mīnus 28 grādu sals - plkst.7 gaiss atdzisis līdz mīnus 27,5 grādiem, aģentūra LETA uzzināja Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrā.

Stiprs sals bija Ziemeļvidzemē un Latgalē. Rūjienā fiksēti mīnus 25,7 grādi, Daugavpilī naktī bijis mīnus 25,1 grāda sals, Rēzeknē bijuši mīnus 23,6 grādi.

Zem mīnus 20 grādiem termometra stabiņš noslīdējis arī Zemgalē un Kurzemē, piemēram, Jelgavā šorīt fiksēti mīnus 20 grādi, bet Rucavā valda mīnus 20,6 grādu sals. Arī Skultē ir mīnus 20,4 grādi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)