Banner 980x90

Salacgrīvā dzēris autovadītājs ietriecas policijas automašīnā

Rīga, 14.sept., LETA. Salacgrīvas novadā vakar notikusi sadursme starp iereibuša šofera vadītu automašīnu "Mercedes Benz" un policijas dienesta auto, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Vidzemes reģiona pārvaldes priekšnieka palīdze Ilze Mote.

Viņa stāstīja, ka avārija notikusi plkst.14.13 un tobrīd policijas dienesta automašīnai bija ieslēgts skaņas signāls un bākugunis.

Likumsargi ievēroja, ka "Mercedes Benz" braukšanas stils kļūst bīstams pārējiem satiksmes dalībniekiem un aicināja viņu apstāties. Tomēr vadītājs to neizdarīja un ar savas automašīnas sānu sadūrās ar likumsargu auto, brīdī, kad tas veica apdzīšanas manevru.

Cietušu ceļu satiksmes negadījumā nav.

Pārbaudes laikā konstatēts, ka transportlīdzekļa vadītājs sēdies pie transportlīdzekļa stūres 2,89 promiļu reibumā. Par notikušo noformēts administratīvā pārkāpuma protokols.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)