Banner 980x90

Salacgrīvā iesniegts tikai viens deputātu kandidātu saraksts

Salacgrīvas novadā par desmit dienām līdz 2.maijam tiek pagarināts deputātu kandidātu sarakstu iesniegšanas termiņš, jo līdz pirmdienai, 22.aprīlim, kad bija pēdējā sarakstu iesniegšanas diena 1.jūnija vēlēšanām, Salacgrīvas novadā bija reģistrēts tikai viens deputātu kandidātu saraksts, pilsētas informācijas portālam Limbazi24.lv pavēstīja Centrālās vēlēšanu komisijas Informācijas nodaļas vadītāja Kristīne Bērziņa.

Vienīgais pieteiktais deputātu kandidātu saraksts Salacgrīvā ir politiskās partijas "Reģionu alianse" saraksts, ko veido 18 deputāti. Saraksta līderos – Dagnis Strautbergs, Ilona Balode un Lija Jokste.

Tikmēr Limbažos līdz pēdējai sarakstu iesniegšanas dienai bija reģistrēti seši deputātu kandidātu saraksti: politiskā partija "Reģionu alianse", "Reformu partija", Nacionālā apvienība "Visu Latvijai!"-"Tēvzemei un Brīvībai/LNNK" , "Vidzemes partija", partija "Vienotība" un Zaļo un Zemnieku savienība.

"Reģionu alianses" sarakstu veido 15 deputātu kandidāti. Saraksta priekšgalā – Ziedonis Rubezis, Normunds Greizis un Inese Baikovksa. "Reformu partijas" saraksta līderos ir Ainārs Liniņš, Agnese Jaunzema un Linda Bēce. Saraksts sastav no 15 deputātu kandidātiem.

Par vietām domē sacentīsies arī Nacionālā apvienība "Visu Latvijai!"-"Tēvzemei un Brīvībai/LNNK", kuras sarakstu arī veido 15 deputātu kandidātu ar saraksta līderiem – Ilzi Dzintari, Gundaru Plešu un Gunāru Grīnbergu.

"Vidzemes partiju" pārstāvēs 18 deputātu kandidātu, kur saraksta pirmais numurs – Andrim Garklāvam, otrais – Gintam Rožkalnam, trešais – Ilzei Millerei. Arī "Vienotības" sarakstu veido 18 deputātu kandidātu. Saraksta līderos ir Maris Beļaunieks, Juris Žūriņš un Vaira Ābele. 

Tikmēr Zaļo un Zemnieku savienības saraksta priekšgalā ir Didzis Zemmers, Aigars Legzdiņš un Ineta Zariņa un sarakstu veido 18 deputātu kandidāti.

Limbazi24.lv jau vēstīja, ka līdz 19.aprīlim Limbažos bija reģistrēti jau četri deputātu kandidātu saraksti. Pirmie sarakstu iesniedza Nacionālā apvienība "Visu Latvijai" - "Tēvzemei un Brīvībai"/LNNK" un "Vienotība".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)