Banner 980x90

Salacgrīvā maijā notiks "Amber Race" skriešanas un peldēšanas sacensības

Rīga, 29.apr., LETA. Salacgrīvas novadā 26.maijā ceturto gadu notiks skriešanas un peldēšanas jeb "swimrun" sacensības, aģentūru LETA informēja "Amber Race" sacensību rīkotāja Baiba Močāne.

Sacensību dalībniekiem būs jāveic ap 30 kilometru gara distance, tai skaitā četri kilometri būs jāpievar peldus. Sportisti startēs no kuģa jūrā, kur līdz krastam būs jāpārvar teju divi kilometri peldot. Nonākot krastā, dalībnieki dosies daudzu kilometru garā skrējienā, pa ceļam vairākkārt pārpeldot Salacas upi.

"Swimrun" sacensību dalībnieki pārmaiņus skrien un peld. Dažādiem dalībnieku sagatavotības līmeņiem "Amber race" "swimrun" sacensībās ir pieejamas trīs distances - sporta, tautas un supersprinta.

Gadījumā, ja peldēšana nav mīļākais sporta veids, šogad "Amber race" piedāvā arī taku skriešanas un nūjošanas distances, savukārt bērni un jaunieši var startēt 800 metru un trīs kilometru distancēs.

Kamēr vecāki piedalīsies kādā no distancēm, bērni varēs spēlēt spēles vai rotaļāties ar auklītēm un piedalīties radošajās darbnīcās.

Šogad "Amber race" sacensībām jau pieteikušies vairāk nekā 60 dalībnieki. Sacensībām vēl var pieteikties līdz 16.maijam mājaslapā "www.amberrace.lv".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)