Banner 980x90

Salacgrīvā notiks Nakts volejbola turnīrs

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Piektdien, 23.septembrī Olimpiskās dienas ietvaros Salacgrīvas vidusskolā norisināsies sezonas pirmais nakts volejbola turnīrs 4:4, pilsētas informācijas portāls Limbazi24.lv uzzināja Salacgrīvas novada pašvaldībā. 

Noteikumi tādi paši, kā iepriekšējā gadā: sacensību dalībnieki piesakās individuāli pa telefona nr. 26513129 nosūtot sms ar vārdu un uzvārdu.

Dalībnieki var pieteikties līdz brīdim, kad dalībnieku skaits sasniedz 32 dalībniekus, jo tas ir maksimālais dalībnieku skaits sacensībās. Pēc pieteikšanās aicina ierasties 23.septembrī plkst.19.00 Salacgrīvas vidusskolā, kur norisināsies komandu izloze uz vietas.

Sacensību dalībnieki nezinās līdz izlozes brīdim, kas ar ko spēlēs kopā. Komandas sastāvā spēlēs četri dalībnieki. Spēles norisināsies līdz diviem uzvarētiem setiem, katrs sets līdz 15 punktiem. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)