Banner 980x90

Salacgrīvā notiks "Pasaules Sniega diena"

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Sestdien, 14.janvārī plkst.11.00 Salacgrīvas sporta un atpūtas kompleksā "Zvejnieku parks" norisināsies "Pasaules Sniega diena", pilsētas informācijas portāls Limbazi24.lv uzzināja Salacgrīvas novada pašvaldībā.

"Pasaules Sniega diena" ir Starptautiskās slēpošanas federācijas ikgadējs sniega festivāls bērniem un viņu ģimenēm, kas vienlaicīgi notiek dažādās vietās visā pasaulē. Pasākumu rīko ar mērķi pievērst bērnu un jauniešu uzmanību ziemas sporta veidiem un sniega aktivitātēm. Šī gada "Pasaules Sniega dienas" moto ir "Vediet bērnus uz sniega".

"Pasaules Sniega dienā" piedalīsies bērni, jaunieši, to ģimenes, pedagogi un citi interesenti no visas Latvijas. Programmā paredzētas dažādas sportiskas aktivitātes ģimenēm - sniegā, ar sniegu un ap sniegu. Laipni gaidīti gan lieli, gan mazi apmeklētāji, it īpaši ģimenes ar bērniem.

Dalībnieki varēs izvizināties ar Aļaskas kamanu suņiem - malamutiem un uzzināt ko jaunu par šo šķirni. Suņu saimnieki sola, ka šos dzīvniekus varēs arī samīļot un sabučot. Tāpat būs iespējams izpausties radoši, veidot gleznas sniegā un cienāties ar siltu tēju.

Pasākuma laikā pasniegs Latvijas Slēpošanas Federācijas apliecinājumus par dalību 2017.gada "Pasaules Sniega dienā", kā arī piešķirs  organizatoru sarūpētās piemiņas un pārsteiguma balvas. Sacensību uzvarētājģimene savā īpašumā iegūs 2017.gada "Pasaules Sniega dienas" kausu.

Dalība pasākuma ir bez maksas, reģistrēšanās pasākumam notiks no plkst.10.30.

"Pasaules Sniega dienu" atbalsta Latvijas Slēpošanas Federācija un Salacgrīvas novada dome.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)