Banner 980x90

Salacgrīvā notiks "Olimpiskajai dienai" veltītas aktivitātes

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Piektdien, 23.septembrī 531 norises vietās visā Latvijā notiks "Olimpiskā diena". Šogad šī diena ir veltīta Olimpiskā sporta veida – volejbola popularizēšanai ar devīzi "Padod bumbu". "Olimpiskā diena" sāksies ar Olimpisko rīta vingrošanu, kuras mērķis ir dalībniekus pamodināt un sagatavot turpmākās dienas aktivitātēm, kā arī atgādināt par pareizi veiktu rīta vingrošanu kā ļoti svarīgu ikdienas sastāvdaļu.

Kā pilsētas informācijas portāls Limbazi24.lv uzzināja Salacgrīvas novada pašvaldībā, Salacgrīvā šī diena sāksies jau no plkst.8.30 sporta un atpūtas kompleksā "Zvejnieku parks", kur notiks pasākuma svīnīga atklāšana ar LOK (Latvijas Olimpiskā Komiteja) karoga pacelšanu un LOK himnu. Pēc tam visi dodas uz estrādi, kur notiks kopīga vingrošana, kur gaidīts tiek ikviens. Pēc šīs vingrošanas Salacgrīvas vsk. 1.-5.klašu skolēni dosies uz stadionu, kur notiks sacensības stafetēs ar volejbola elementiem un citās volejbola aktivitātēs. Nedaudz vēlāk šīm sportiskajām aktivitātēm pievienosies arī skolēni no 6.-12.klasei.

Jau no septembra sākuma LOK visās Olimpisko dienu norises vietās skolēniem izsludināja arī foto konkursu par volejbolu "Padod bumbu" (no 7.-12.klasei), zīmējumu konkursu "Mana sapņu bumba" (līdz 6.klasei ieskaitot) un eseju konkursu "Mana vēstule volejbolistam/-ei…(vārds, uzvārds)" (7.-12.klasei). Šo konkursu darbus Salacgrīvas vsk.varēs aplūkot no Olimpiskās dienas, tātad no 23.septembra līdz 3.oktobrim, kad katrā nominācijā tiks izvēlēt viens labākais darbs, kurš tiks nosūtīts tālākai vērtēšanai uz LOK.

Plkst.9.45 Olimpiskās dienas kopīgā rīta vingrošana notiks laukumā pie Salacgrīvas novada domes, kur arī tiek gaidīts ikviens, kurš dienu vēlas uzsākt nedaudz (6.-7.min.) izkustoties un arī tos, kas mazliet baidās izkustēties. Viss būs ļoti vienkāŗši.

Olimpiskā diena, kā arī Eiropas Sporta nedēļa noslēgsies ar "Nakts volejbola" turnīru, kas sāksies plkst.19.00 Salacgrīvas vsk. sporta zālē.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)