Banner 980x90

Salacgrīvas novada ģimeņu biedrība aicina radoši gatavoties svētkiem

Ziemassvētku gaidīšanas laikā decembra nedēļas nogalēs Salacgrīvas novada ģimeņu biedrība aicina vecākus ar mazuļiem un pirmsskolas vecuma bērniem darboties radošajās priekšpusdienās "Daudzfunkcionāla bērnu un ģimeņu saieta centrā" Ostas ielā 1.

Kā pilsētas informācijas portālu Limbazi24.lv informēja Salacgrīvas novada ģimeņu biedrībā, kopā ar bērniem būs iespēja radoši pavadīt Ziemassvētku gaidīšanas laiku, vienlaicīgi bērniem izklaidējoties centriņa iekštelpu rotaļlaukumā.

Sestdien, 6.decembrī, no plkst.11.00 līdz plkst.14.00 tiks veidotas apsveikumu kartiņas un dāvanu kastītes. Ieeja: 1 eiro

Svētdien, 7.decembrī, no plkst.11.00 līdz plkst.14.00 būs iespējas veidot dekorus svētku galdam. (Nepieciešamie materiāli vienkrāsainas noskaņai atbilstošas salvetes un dāvanu (auduma) lentīte. Ieeja: 1 eiro

Sestdien, 13.decembrī, no plkst.11.00 līdz plkst.14.00 tiks veidoti eglīšu rotājumi no dažādiem materiāliem. Līdzi ņemt nelielu bērna foto. Ieeja: 1 eiro.

Svētdien, 14.decembrī, visi tiksies pilsētas egles iedegšanā.

20.decembrī no plkst.11.00 līdz plkst.14.00 interesenti turpinās darboties radoši noslēguma pasākumā "Balti Ziemassvētki". Tiks veidoti rotājumi eglītei no dažādiem materiāliem, bērnu rociņu nospiedumus sāls mīklā (mazuļiem pēdiņu nospiedumu). Tāpat būs iespēja veidot foto rāmīšus jaukam svētku foto. Sanākušie ceps un dekorēs katrs savu individuālu piparkūku.

Ziemassvētku noskaņu radīs un jauku priekšnesumu sniegs Agita Zvejniece ar bērnu popgrupu "Adatiņas". Notiks arī apdāvināšanās ar sarūpētu dāvaniņu bērniņam 2,50 līdz 3 eiro ietvaros. Ieeja: 3 eiro

Interesentus noslēguma pasākumam pieteikties līdz 14.decembrim rakstot uz e-pastu: gimenubiedriba@inbox.lv

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)