Banner 980x90

Salacgrīvas novadā notiks akustiskās mūzikas festivāls "Sudraba kaija"

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
No pietdienas, 3.jūnija līdz svētdienai, 5.jūnijam Salacgrīvas novada Liepupē notiks akustiskās mūzikas festivāls "Sudraba kaija", aģentūru LETA informēja festivāla rīkotājs Andris Zunde.

Šogad festivāls svinēs savu piecu gadu jubileju. Festivāls šodien tiks atklāts ar akustisko grupu konkursu Liepupes tautas namā. Noslēgumā klausītājus priecēs mutes harmoniku ansamblis "Piccolo Harmonica" no Pērnavas.

Rīt, 4.jūnijā, jau no plkst.11.00 notiks seno akustisko mūzikas instrumentu meistarklases un akustiskie koncerti Liepupes pilskalnā.

Uz Salacgrīvas novada skatuves līdzās tādām pazīstamām un atzītām latviešu grupām un izpildītājiem kā "Goran Gora", "Flame & The Rolltones", "Double Faced Eels", "My Radiant U" šogad arī elektroniskā mūzika.

Savukārt uz pilskalna skatuves līdzās vietējiem mūzikas kolektīviem uzstāsies tubu kvartets "Magic 4", "Hāgenskalna muzikanti", "Putni", igauņu "Piccolo Folk" un citi.

5.jūnijā notiks festivāla noslēguma koncerts Liepupes baznīcā, kuru ieskandinās ērģelniece Kristīne Adamaite, ar akustisko programmu koncertu turpinās Normunds Ķietis un Inita Āboliņa, bet festivālu noslēgs projekts "Da Capo".

Festivālu "Sudraba kaija" sadarbībā ar Latvijas Nacionālo kultūras centru rīko Salacgrīvas novada dome un Liepupes pagasta tautas nams. Papildu informācijas pieejama mājaslapā "www.sudrabakaija.lv".

Sudrabkaija ir liela auguma kaiju dzimtas jūras putns. Tā ir viena no populārākajām un labāk zināmajām kaijām Eiropā un Latvijā.

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)