Banner 980x90

Salacgrīvas novadā par gandrīz 40 000 eiro atjaunos ceļu Lielurgas-Oltūži

Limbazi24.lv
Limbazi24.lv
Salacgrīvas novada pašvaldība noslēgusi līgumu ar SIA CB7 par ceļa Lielurgas-Oltūži atjaunošanas darbiem, aģentūra LETA noskaidroja pašvaldībā.

Šobrīd ir sākušies šī ceļa posma atjaunošanas darbi. Veicamo darbu kopējās izmaksas ir 39 836 eiro, no kuriem 70% ir valsts un 30% pašvaldības finansējums.

"Bīstamajās vietās, kur jūra noskalojusi krastu gandrīz līdz ceļam, izbūvēs līdz diviem metriem augstu akmens krāvumu, pēc tam uzberot virsū ceļa segumu. Šo ceļu citā vietā izpostīja arī 2005.gada vētra, tas atjaunots tāpat, kā šobrīd paredzēts. Kādu laiku ceļa posms Lielurgas-Oltūži satiksmei pilnībā būs slēgts," atklājis Salacgrīvas novada domes priekšsēdētājs Dagnis Straubergs (RA).

Šī gada janvārī, līdzīgi kā 2005.gadā, vētra izpostīja ceļu Lielurgas-Oltūži. Tajā divās vietās izveidojās ceļa izskalojumi, kas satiksmes dalībniekiem padarīja bīstamu pārvietošanos.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)