Banner 980x90

Salacgrīvas novadu turpinās vadīt Dagnis Straubergs

Valmiera, 16.jūn., LETA. Salacgrīvas novada domes priekšsēdētāja amatu saglabā esošais pašvaldības vadītājs Dagnis Straubergs (LRA), aģentūru LETA informēja Salacgrīvas novada pašvaldības pārstāve Ilga Tiesnese.

Straubergu atbalstīja 12 no sanākušajiem 13 deputātiem, tajā skaitā 10 deputāti no "Latvijas Reģionu Apvienības" un divi deputāti no "Visu Latvijai!" – "Tēvzemei un brīvībai/LNNK" (VL-TB/LNNK).

Pret Strauberga kandidatūru balsoja Jānis Lipsbergs no "Zaļo un Zemnieku savienības" (ZZS).

Uz sēdi nebija ieradušies Andris Zunde (LRA) un Agra Jankovska (VL-TB/LNNK), jo abi atradās komandējumos.

Iepriekš ziņots, ka Salacgrīvas novadā ar 72,67% balsu pārliecinoši uzvarējusi LRA, iegūstot 11 deputāta mandātus, taču zaudējot trīs, ja salīdzina ar 2013.gada vēlēšanām.

Otrajā vietā ir VL-TB/LNNK, kas ir saņēmusi 16,23% balsu un ieguvusi divas deputātu vietas domē.

Trešajā vietā ir ZZS ar 9,47% balsu un vienu deputāta mandātus.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)