Banner 980x90

Salacgrīvas pagastā avarējis autovadītājs, esot bijis 4,14 promiļu reibumā

Rīga, 13.maijs, LETA. Salacgrīvas pagastā avarējis autovadītājs, esot bijis 4,14 promiļu reibumā, aģentūru LETA informēja Valsts policijas (VP) Vidzemes reģiona pārvaldes priekšnieka palīdze Ilze Bukša.

Vakar, 12.maijā, plkst.20.45 Salacgrīvas pagastā automašīnas "VW Polo" vadītājs netika galā ar transportlīdzekļa vadību, kā rezultātā automašīna apgāzās. Policija konstatēja, ka vadītājs bijis lielā alkohola reibumā - 4,14 promiles. Noformēts administratīvā pārkāpuma protokols.

Pagājušajās brīvdienās pie transportlīdzekļu stūres alkohola reibumā apturēti 24 transportlīdzekļu vadītāji no kuriem 11 bija automašīnu vadītāji. No tiem septiņiem vadītājiem minimālā alkohola koncentrācija izelpā bijusi lielāka par 1,5 promilēm.

Konstatēti arī 13 velosipēdisti, kuri piedalījušies ceļu satiksmē alkohola reibumā. Visiem transportlīdzekļu vadītājiem tika noformēti administratīvā pārkāpuma protokoli par braukšanu reibumā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)