Banner 980x90

Salacgrīvas pašvaldība izsludinājusi projektu konkursu "Iedzīvotāji veido savu vidi"

Balvi24.lv
Balvi24.lv
No pirmdienas, 21.marta, Salacgrīvas novada dome izsludinājusi projektu konkursu "Iedzīvotāji veido savu vidi", aģentūra LETA noskaidroja pašvaldībā.

Projektu konkursa "Iedzīvotāji veido savu vidi" mērķis ir uzlabot dzīves kvalitāti Salacgrīvas novadā, veicinot novada iedzīvotāju privātu iniciatīvu, kā arī līdzdalību tās īstenošanā. Konkursam atvēlētais finansējums ir 5000 eiro, maksimālā summa, kas var tikt piešķirta projektam, ir 1000 eiro.

Projektus iesniegt aicinātas sabiedriskas organizācijas un nereģistrētas iedzīvotāju grupas. Projektu iesniegšanas termiņš ir līdz 21.aprīlim.

Projektu konkurss iepriekš tika finansēts arī no nīderlandiešu biedrības "Koninklijke Nederlandsche Heidemaatschappij", taču tagad šo projektu pilnībā finansē pašvaldība.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)