Banner 980x90

Salacgrīvas tenisa turnīrs "Kortu valdnieks" uzsāk ceturtdaļfinālu

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
 Jūnija sākumā sporta un atpūtas kompleksā "Zvejnieku parks" sacensības uzsāka Salacgrīvas novada čempionāts tenisā amatieriem "Kortu valdnieks". Sacensības uzsāka 16 dalībnieki, kuri ielozēti divās apakšgrupās. Apakšgrupu turnīrā dalībnieki izspēlēja spēles tiekoties katrs ar katru. Lai cīņu turpinātu ceturtdaļfinālā, spēlētājiem bija jāiekļūst četru labāko skaitā apakšgrupā.

Kā pilsētas informācijas portāls Limbazi24.lv uzzināja Salacgrīvas novada pašvaldībā, "A" apakšgrupā pirmais četrinieks ir sekojošs: 1.vieta-Aigars Kārklis (14p.), 2.vieta-Sabīne Veide (13p.), 3.vieta-Jānis Bergs (11p.) un 4.vieta-Mareks Rakuzovs (11p.). Savukārt "B" grupā vietu secība ir sekojoša: 1.vieta-Gatis Preimanis (14p.), 2.vieta-Edgars Ramba (12p.), 3.vieta-Juris Jankovskis (11p.) un 4.vieta-Mārtiņš Skreitulis (10p.)

Šie astoņi dalībnieki turpina cīņu ceturtdaļfinālā, kurš notiek no 15. līdz 21.augustam. Ceturtdaļfināla pāri ir sekojoši: Gatis Preimanis - Mareks Rakuzovs, Edgars Ramba - Jānis Bergs, Aigars Kārklis - Mārtiņš Skreitulis un Sabīne Veide - Juris Jankovskis.

Šo četru pāru uzvarētāji tiksies pusfinālā, kurš notiks no 22. līdz 26.augustam.

Fināls paredzēts 28.augustā (pie labvēlīgiem laika apstākļiem), kur plkst.15.00 notiks spēle par 3.vietu un plkst.17.00 – spēle par 1.vietu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)