Banner 980x90

Salacgrīvas vidusskolā notiks sporta nodarbība bērniem

Svētdien, 26.janvārī, plkst.10.00 Salacgrīvas vidusskolas sporta zālē notiks sporta nodarbība Salacgrīvas novada pirmsskolas vecuma bērniem, pilsētas informācijas portālu Limbazi24.lv informēja Salacgrīvas novada ģimeņu biedrība.

Nodarbību vadīs treneris Aigars Ragainis

Tā paredzēta Salacgrīvas novada pirmsskolas vecuma bērniem, arī tiem, kas tieši nedzīvo Salacgrīvā, bet jebkurā vietā novadā. Sportošana notiek kopā ar vecākiem, vai vienu no tiem, kā arī var piedalīties citi ģimenes locekļi (māsas, brāļi, vecvecāki).

Maksa par nodarbību desmit eiro, kas tiek dalīta uz ģimeņu skaitu, neatkarīgi no dalībnieku skaita. Tātad, jo vairāk ģimeņu, jo mazāka dalības maksa.

Nodarbībai nepieciešams bērniem sportošanai atbilstošs tērps, pieaugušajiem tāds, kurā justos ērti.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)