Banner 980x90

Saņemts atbalsts Limbažu jauniešu centra aktivitātēm

Foto: Facebook.com/ Limbažu Jauniešu centrs
Foto: Facebook.com/ Limbažu Jauniešu centrs
Jaunatnes starptautisko programmu aģentūras (JSPA) izsludinātajā atklātajā projektu konkursā "Atbalsts jauniešu centru darbības nodrošināšanai pašvaldībās ar mērķi veidot un stiprināt jauniešu piederības apziņu" atbalstīts Limbažu novada pašvaldības iesniegtais projekta pieteikums "Mēs Nāk(am)" ko rakstījis un īstenos Limbažu Jauniešu centrs.

Kā pilsētas informācijas portāls Limbazi24.lv uzzināja Limbažu novada pašvaldībā, projekts īstenots Izglītības un zinātnes ministrijas Jaunatnes politikas valsts programmas 2016.gadam finansējuma ietvaros.

Projekta mērķis ir īstenot izglītojošas, izzinošas un praktiskas neformālās mācīšanās aktivitātes. Tā laikā paredzētas dažādas interesantas vasaras nodarbes jauniešiem, lai popularizētu veselīgu un aktīvu dzīvesveidu. Plānots organizēt ielu vingrošanas treniņus un pilates nodarbības profesionālu treneru pavadībā bez maksas, kā arī veselīgu kokteiļu pagatavošanas meistarklases.

Neilgi pirms Jāņiem iecerēts brīvdabas kino vakars, kurā būs iespēja noskatīties lielisku un sirsnīgu latviešu dokumentālo filmu. Tāpat paredzēts rīkot divu dienu izaugsmes pārgājienu gar jūru, kurā profesionāļu vadībā praktizēti personību attīstoši pārbaudījumi, komandas veidošanas un izaicinājuma uzdevumi. Vēl jauniešiem būs lieliska iespēja apgūt debašu mākslu.

Viens no nozīmīgākajiem un lielākajiem projekta pasākumiem, kurā plānots piesaistīt lielu skaitu jauniešu – gan kā apmeklētājus, gan kā organizators, būs Jauniešu diena, kas norisināsies augusta beigās. Tās mērķis ir aktivizēt jauniešu līdzdalību un iesaistīšanos sabiedriskajā dzīvē, jauniešu vidū attīstot sadarbību kopīgu iniciatīvu veidošanai, popularizēt veselīgu dzīvesveidu, kā arī dot iespēju viņiem saturīgi pavadīt savu brīvo laiku, iegūstot jaunas zināšanas un prasmes.

Pašreiz komplektēta projekta darba grupa, kura sastāvēs no Jauniešu centra trīs darbiniekiem un vismaz 11 aktīviem jauniešiem. Tāpat kārtoti dokumenti, lai JSPA noslēgtu līgumu ar pašvaldību.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)