Banner 980x90

Sešas komandas Limbažos piedalās piedzīvojumu orientēšanās sacensībās jauniešiem

Publicitātes foto/ Foto: Limbazi.lv
Publicitātes foto/ Foto: Limbazi.lv
Ceturtdien, 2.jūnijā, projekta "Mēs Nāk(am) ietvaros notika Limbažu jauniešu centra organizētās piedzīvojumu orientēšanās sacensības "Ar putniem". To mērķis bija izzināt esošo vēsturisko mantojumu un tā nozīmi, iepazīt vietējos uzņēmumus un to darbības mērķus.

Kā pilsētas informācijas portāls Limbazi24.lv uzzināja Limbažu novada pašvaldībā, sacensībās piedalījās sešas komandas. Kopā 15 dalībnieki. Apbalvoja visus dalībniekus, bet 1.vietu ieguva komanda ar nosaukumu "Kipiņš Profenes Parastais". Otrajā vietā ierindojās komanda ar nosaukumu "Stirniņas brīvsolī", savukārt, 3.vietu ieguva komanda "Pilnmēness".

Sacensību maršrutā izvietoti septiņi dažādi kontrolpunkti. Uzvarētāji fiksēti pēc finišēšanas laika un uzdevumu izpildes pareizības.

Piedaloties orientēšanās sacensībās, jauniešiem bija iespēja attīstīt savas komunikācijas prasmes, prasmes darboties komandā, kā arī nestandarta situācijās ārpus savas komforta zonas. Tāpat, lietderīgi pielietot un izmantot mūsdienu tehnoloģijas.

Atsauksmes no jauniešiem bija pozitīvās. No Limbažu jauniešu centra veiktās anketēšanas, secināts, ka jauniešus šāda veida aktivitātes aizrauj un viņi labprāt tādā vai līdzīgā piedalītos atkārtoti.

Pēc orientēšanās dalībnieki un organizatori veldzējās ar gardiem un veselīgiem zaļajiem kokteiļiem, kas arī bija viena no projektā paredzētajām aktivitātēm (Zaļo un veselīgo kokteiļu meistarklase) un pārrunāja, ko nākamajā reizē vajadzētu uzlabot šāda pasākuma organizēšanā un īstenošanā.

Projekts īstenots Izglītības un zinātnes ministrijas Jaunatnes politikas valsts programmas 2016.gadam valsts budžeta finansējuma ietvaros.
 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)