Banner 980x90

SIA "Viss Veikaliem un noliktavām" - noliktavu aprīkojums, palešu plaukti, konsoļu plaukti, cinkoti plaukti

Noliktavu aprīkojums ir nepieciešamas ne tikai tirdzniecības vietās, bet arī dažādās noliktavās, kurās tiek uzglabāta prece vai lietas, kuras prasa īpašus uzglabāšanas apstākļus. Klienta vēlmes, vieta un pielietojums ir faktori, kas nosaka, kāds noliktavu aprīkojums būs nepieciešams attiecīgajā situācijā.

Noliktavu aprīkojums

Noliktavu aprīkojums ir nepieciešamas ne tikai tirdzniecības vietās, bet arī dažādās noliktavās, kurās tiek uzglabāta prece vai lietas, kuras prasa īpašus uzglabāšanas apstākļus. Klienta vēlmes, vieta un pielietojums ir faktori, kas nosaka, kāds noliktavu aprīkojums būs nepieciešams attiecīgajā situācijā.
 
Telpu aprīkojums, kas ir kvalitatīvi un funkcionāli izveidots, nodrošina ne tikai praktisku pielietojumu, bet arī garantē drošību. Noliktavu aprīkojums ir pielāgojams dažāda lieluma un svara preču glabāšanai, tāpēc ir pieejami dažādi plauktu dizaina veidi, kas pildīs noteikto funkciju.
 
SIA "Viss veikaliem un noliktavām" piedāvājuma klāstā pieejams noliktavu aprīkojums, ko iespējams pielāgot pēc klienta vēlmēm. Uzņēmums piedāvā dažāda izmēra un veida palešu plauktus, konsoļu, daudzstāvu, cinkotus plauktus u.c. 
 

Palešu plaukti

Palešu plaukti ir preču glabāšanas plaukti, kas ir vislabākais risinājums, ņemot vērā plašās palešu pielietojuma iespējas un dažādo izmēru variācijas.
 
Palešu plaukti kalpo kā lielisks risinājums noliktavās, jo tos var papildināt ar dažādiem citiem piederumiem, kā:
Plauktu līmeņu plātnēm (pamats preču glabāšanai);
Balstu sargi un sānu rāmji (pasargās preci no tiešas sadursmes ar pacēlāju);
Drošības rāmis (noliktavas ejām, lai rūpētos pa klientu drošību).
 
Palešu plaukti, ko ražo SIA "Viss veikaliem un noliktavām ", ir augstas kvalitātes un kalpo ilgam laikam. 
 

Palešu plaukti (drive-in)

Palešu plaukti (drive-in) ir veidoti tā, lai uzglabātajai precei var ērti piekļūt un nogādāt to pie klienta. Palešu plaukti (drive-in) ļauj maksimāli izmantot pieejamo noliktavas telpu, taču jārēķinās ar to, ka visērtāk būs paņemt to preci, kas pēdējā nogādāta noliktavā.
 
SIA "Viss veikaliem un noliktavām" tiek ražoti palešu plaukti (drive-in) pēc pasūtījuma, saskaņojot telpas un palešu izmērus, kā arī apzinoties, kādas ir celšanas tehnikas iespējas. 
 

Konsoļu plaukti

Konsoļu plaukti ir ērts risinājums garu priekšmetu novietošanai gan horizontāli, gan vertikāli. Visbiežāk konsoļu plaukti tiek izmantoti, lai uz tiem uzglabātu cauruļu un lokšņu priekšmetus gan noliktavās, gan ražošanas telpās.
 
Konsoļu plaukti iedalās 3 veidos:
Konsoļu plaukti ar metinātām konsolēm;
Vieglas/vidējas slodzes izturības konsoļu plaukti;
Augstas kravnesamības plaukti.
 
SIA "Viss veikaliem un noliktavām" ražošanas klāstā ietilpst dažāda izmēra un veida konsoļu plaukti, kuri tiek veidoti pēc klienta pasūtījuma. 
 

Daudzstāvu plaukti

Daudzstāvu plaukti daudzfunkcionāls un plaši pielietojams risinājums – ar to uzstādīšanas palīdzību tiek palielināta uzglabāšanas vieta. Daudzstāvu plaukti padara efektīvu uzglabāšanas un ražošanas procesu, atvieglojot ikdienas darbus ražotnē.
 
SIA "Viss veikaliem un noliktavām" piedāvājumā pieejami daudzstāvu plaukti, kas ir individuāli pielāgoti klienta vajadzībām un vietas specifikai. Daudzstāvu plaukti tiek projektēti, uzstādīti un montēti, ņemot vērā klienta vēlmes un telpas izvietojumu. 
 

Cinkoti plaukti

Cinkoti plaukti lieliski noder ne tikai noliktavu, bet arī  biroja vajadzībām. Birojā cinkoti plaukti kalpo kā risinājums, kur uzglabāt dažādus dokumentus un tehnisko aprīkojumu.
 
SIA "Viss veikaliem un noliktavām" plašajā piedāvājuma klāstā pieejami cinkoti plaukti, kas veidoti, ņemot vērā darbības un telpas specifiku. Cinkoti plaukti ir ļoti izturīgi un ērti uzstādāmi. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)