Banner 980x90

Skultes jūrmalā notiks Senās uguns nakts 

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Sestdien, 27.augustā, no plkst.21.00 Skultes jūrmalā, Vārzās gaidāma Senās uguns nakts, pilsētas informācijas portālu tīkls Pilseta24.lv uzzināja Limbažu novada pašvaldībā.

Igaunijas interneta portāls "Mereblog.com" kopā ar Piekrastes iedzīvotāju kameru aicina augusta pēdējās sestdienas vakarā apmeklēt jūras piekrasti, lai, aizdedzot seno uguni, varētu piedalīties tradicionālās Senās uguns nakts pasākumos. 

Pasākuma mērķis ir aizdegt tik daudz ugunis, lai ikkatrā jūrmalas vietā būtu redzams vismaz divas uguntiņas.

Uz pasākumu kursēs autobuss - plkst.20.00 no Stienes; 20.05 - Skultes muiža; 20.15 - Saulīte; 20.25 - Mandegas; 20.30 - Skulte; 20.40 - Dūči; 20.45 - Kursīši.
 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)