Banner 980x90

SMS kredīts – ērts risinājums atkārtotam aizņēmumam

Publicitātes foto
Publicitātes foto

Mūsdienās, pateicoties mobilajām tehnoloģijām, iespējas iegādāties preces vai pakalpojumus, samaksāt rēķinus un pat aizņemties naudu ir vienkārši. 

SMS kredīts, kad pietrūkst naudas var būt lielisks risinājums. Pirmo reizi dzirdot vārdu savienojumu "SMS kredīts", var rasties jautājums: "Kā iespējams iegūt naudu savā kontā ar īsziņas starpniecību?" Atbilde ir vienkārša: ievērojot trīs aspektus, kurus apskatīsim sīkāk. Pirms tam gan ir svarīgi uzsvērt būtisko: lai arī SMS kredīts ir ātri un vienkārši pieejams, tas ir jāizmanto atbildīgi.

1. Izvērtē aizņēmuma nepieciešamību un atmaksas iespējas
Ātrie kredīti, neatkarīgi no to veida, tiek piešķirti 18–75 gadus veciem cilvēkiem, kuri strādā algotu darbu un saņem regulārus ienākumus, kā arī ir Latvijas Republikas pilsoņi bez citām parādsaistībām. Latvijas Nebanku kredītdevēju asociācija uzsver: pat, ja klients atbilst kritērijiem, piesakoties kredītam, jāņem vērā noteikti aspekti, kādēļ tas nepieciešams. Nav ieteicams izvēlēties ātros kredītus kā risinājumu šādu situāciju risināšanai:
- esošu parādsaistību segšana, piemēram, citu aizdevumu vai hipotekārā kredīta apmaksa; 
- neapdomātu pirkumu veikšana.

Būtiskākais ir novērtēt savas iespējas atmaksāt aizņēmumu, jo saistības, lai arī tikai 100 eiro apmērā, ir un paliek saistības, kuras ir jāizpilda.

2. Reģistrējies un piesakies kredītam, nosūtot īsziņu
Lai izmantotu pakalpojumu SMS kredīts, ir nepieciešams reģistrēties kredītdevēja mājas lapā un veikt pārskaitījumu 1 eiro centa apmērā. To nepieciešams  darīt, lai uzņēmums varētu Jūs identificēt. Reģistrējoties ir jānorāda, ka vēlaties izmantot SMS kredīta iespēju. Nākamie soļi ir pirmā kredīta noformēšana un atmaksa. Līdz ar to, pieteikties kredītam, nosūtot tikai vienu īsziņu, var, sākot ar otro kredītu. Ja pirmais aizdevums ir veiksmīgi atmaksāts, tad nākamajam kredītam var pieteikties vienkārši, nosūtot īsziņu, kurā tiek iekļauta šāda informācija:
- vēlamā aizņēmuma summa;
- aizņēmuma periods mēnešos.

Pēc pieteikuma izskatīšanas, jau īsā laikā (protams, ņemot vērā pieteikuma iesniegšanas un aizdevkreditora, kā arī bankas darbalaiku) nauda nonāks Jūsu kontā.

3. Izvēlies uzticamāko kredītdevēju
Izvēloties aizdevēju, ieteicams salīdzināt esošo piedāvājumu un neaizmirst par uzņēmuma reputāciju, vērtībām un klientu apkalpošanas kultūru. Lai nebūtu jāpavada ilgs laiks, apmeklējot dažādu kredītdevēju mājaslapas, salīdzināšanas portāls Livit.lv nodrošina iespēju vienuviet salīdzināt populārākos kredītdevējus pēc šādiem kritērijiem:
- maksimālā piešķiramā aizdevuma summa;
- aizdevuma ņēmēja vecuma ierobežojums;
- aizdevuma mēneša un gada procentu likme;
- kredīta pieteikuma izskatīšanai nepieciešamais laiks;
- kredītdevēja klientu apkalpošanas servisa darba laiks;
- vai pirmais kredīts ir pieejams bez maksas.

Salīdzini esošo kredītdevēju piedāvājumu ar Livit.lv un aizņemies atbildīgi!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)