Banner 980x90

Šodien notiks plastikas ķirurģes Dr.Inas Freimanes bezmaksas lekcija par plastisko ķirurģiju

Šodien, turpinot plastikas ķirurgu izbraukuma konsultācijas, Limbažu un tuvējo novadu iedzīvotāji ir laipni aicināti uz "Zobārstniecības un sejas ķirurģijas centra" plastikas ķirurģes Dr.Inas Freimanes bezmaksas lekciju par plastisko ķirurģiju un bezmaksas konsultācijām, informēja Agnese Ruberte, Paula Stradiņa Klīniskās universitātes slimnīcas Zobārstniecības un sejas ķirurģijas centra Sabiedrisko attiecību speciāliste.
No plkst.14:00 Limbažu slimnīcas aktu zālē, Klostera ielā 3 notiks Dr. Freimanes lekcija par medicīnu skaistumam. Savukārt no plkst.15:00 "Ziemeļaustrumu Latvijas Mutes veselības centra" Limbažu pārstāvniecības telpās, Klostera ielā 4a notiks bezmaksas konsultācijas par plastisko ķirurģiju. Pieraksts uz bezmaksas konsultācijām Zobārstniecības un sejas ķirurģijas centra reģistratūrā pa tālruni - 67452015.
{baneris} 
Zobārstniecības un sejas ķirurģijas centrs ir pirmā iestāde Baltijas valstīs, kur jau kopš 1980. gada tiek veiktas plastiskās ķirurģijas operācijas. Kopš plastiskās ķirurģijas pakalpojumu attīstīšanas veiktas vairāk kā 10 000 estētiskās un rekonstruktīvās ķirurģijas operācijas sejai un ķermenim - deguna korekcijas, sejas, plakstiņu operācijas, krūšu palielināšanas un korekcijas operācijas, liposkulptūras jeb tauku atsūkšanas operācijas, kā arī koriģējošas operācijas - atstāvošu ausu korekcija, dzimumzīmju izņemšana, Botulīna un filleru injekcijas, sejas ādas slīpēšana ar lāzeru.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)