Banner 980x90

Studē tepat Valmierā – Vidzemes Augstskolā

Par trešdaļu vairāk budžeta studiju vietu, 11 dažādi studiju maksas atlaižu veidi, 15 dažādas visu līmeņu augstākās izglītības studiju programmas – trīs no tām arī angļu valodā, elektroniska pieteikšanās sistēma, bezmaksas izglītības konsultācijas – tas viss tepat Valmierā, Vidzemes Augstskolā (ViA).

Jau no 2.jūlija ViA gaida pieteikumus no studēt gribētājiem. Šogad Vidzemes Augstskola topošajiem studentiem piedāvā iespēju ātri un ērti pieteikties pamatstudijām, izmantojot vienotā valsts un pašvaldību portāla www.Latvija.lv/studijas sniegto e - pakalpojumu. Maģistrantūras un doktorantūras reflektantus pieteikumu iesniegšanai gaidīsim klātienē no 10.jūlija. Plašāk par pieteikšanās sistēmu iespējams uzzināt mājas lapā uznemsana.va.lv.

Iespēja studēt

pirmā līmeņa (koledžas) studiju programmās:

•    Informācijas tehnoloģijas (20 budžeta vietas) – studijas latviešu un angļu valodas grupās,

•    Koka ēku celtniecība un ekobūves (15 budžeta vietas),

•    Mehatronika (15 budžeta vietas),

bakalaura studiju programmās:

•    Biznesa vadība (12 budžeta vietas),

•    Informācijas tehnoloģijas (45 budžeta vietas),

•    Komunikācija un sabiedriskās attiecības (10 budžeta vietas),

•    Mediju studijas un žurnālistika (10 budžeta vietas),

•    Politoloģija (15 budžeta vietas),

•    Tūristu gids - ceļojumu un pasākumu organizators (12 budžeta vietas),

•    Tūrisma organizācija un vadība (10 budžeta vietas).

No 10.jūlija gaidīsim reflektantus maģistra un doktora studiju programmās - pieteikšanās klātienē, ViA, Cēsu ielā 4:

maģistra studiju programmās:

•    Biznesa vides vadība (13 budžeta vietas) – studijas angļu valodā,

•    Pārvaldība un komunikācija (11 budžeta vietas),

•    Sociotehnisku sistēmu modelēšana (22 budžeta vietas) – studijas latviešu un angļu valodas grupās,

•    Tūrisma stratēģiskā vadība (14 budžeta vietas),

doktora studiju programmā:

•    Sociotehnisku sistēmu modelēšana.

2012./2013. ak.g. piedāvājam 225 budžeta vietas studijām, kā arī vairākus studiju maksas atlaižu veidus - 10% atlaide profesionālo vidējās izglītības iestāžu absolventiem, izvēloties studijas koledžas programmās, iespēju ietaupīt Ls 105 pirmajā studiju gadā Vidzemes reģiona vidusskolu absolventiem, maģistra studiju programmās, turpinot studijas savā profesijā, atlaide studiju maksai visam studiju periodam 10%. Atlaides arī vidusskolēnu pētniecisko darbu konkursu uzvarētājiem, vienlaikus studējošiem vienas ģimenes cilvēkiem, ViA bakalaura programmas absolventiem, dažāda veida atlaides sekmīgiem studentiem.

Tiem, kuri vēl nav izdarījuši izvēli par studiju virzienu vai nav pārliecināti par prasmi lietot elektronisko pieteikšanās sistēmu, ir iespēja saņemt bezmaksas konsultācijas ViA no 10.jūlija līdz 17.jūlijam. Konsultācijas tiks sniegtas gan par pieteikumu noformēšanu vienotajā valsts un pašvaldību portālā www.latvija.lv, gan par izglītības iespējām kā ViA, tā arī pārējās desmit augstskolās, kuras piedalās vienotajā uzņemšanā pamatstudiju programmās.

Vidzemes Augstskola – studijas Tavai un Latvijas nākotnei! Studiju kvalitāti ViA apstiprina arī darba devēji, ierindojot augstskolu darba devēju rekomendētāko studiju vietu Topa 10-niekā. Savukārt, 2012.gada studiju programmu izvērtēšanas projekta ārvalstu eksperti ir ierindojuši bakalaura, maģistra un doktorantūras studiju programmas augstākajā kategorijā kā ilgtspējīgas, izcili novērtējot ViA lomu reģiona ekonomiskajā un sociālajā attīstībā saskaņā ar ES reģionālās attīstības un decentralizācijas politiku, starpdisciplinaritāti - inženierzinātņu un sociālo zinātņu integrāciju, darba devēju iesaistīšanu studiju procesā, ļoti plašu starptautisko sadarbību, labas e-mācību iespējas elektroniskajā studiju vidē, moderno bibliotēku un augstskolas infrastruktūru.

Vairāk informācijas pa tālruni 64250853 vai e-pastu studijas@va.lv

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)