Banner 980x90

Sudraba ceļojošā ALDA kausa izcīņas 2.posmā startēja 20 ekipāžas

Svētdien, 21.septembrī, Limbažu Dūņezerā norisinājās Sudraba ceļojošā ALDA kausa 2014 izcīņas 2.posms. Sacensībās piedalījās 20 ekipāžas.

Kā pilsētas informācijas portālu Limbazi24.lv informēja Limbažu novada pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Agrita Vītola, par 2.posma uzvarētājiem un kopvērtējuma līderiem kļuva ekipāža "Bračkas" (Kaspars un Jānis Ozoliņi) ar 6,01 kg smagu lomu. 2.vietā ierindojās komanda "Ziķeri" (Jānis un Roberts Lietiņi). "Ziķeru" loms – 2,890 kg. Savukārt 3.vietā ar lomu – 2,6 kg – ekipāža "Kriša, kā ķeras?" (Edgars Nuķis un Guntis Landsmanis). 4.vietu izcīnīja jauniešu ekipāža "Piranjas" (Jānis Bremmers, Mārcis Ozoliņš), kuru noķertās līdakas svēra 2,290 kg.

Apbalvošanā tika pasniegtas arī īpašās balvas. Jāņa Lietiņa dāvāto Kartupeļu maisu par godpilno pēdējo vietu saņēma komanda "Ko mēs te darām?" (Imants Saulītis, Kaspars Liepiņš). Balvu par vismazāko noķerto asarīti izcīnīja Valters Pīlāgs. Edgars Nuķis saņēma balvu ar līdaku (1,00 kg), kura visprecīzāk atbilda noteiktajam konrtolsvaram – 0,98 kg. Arī Anda Zēvalda noķertā līdaka (1,300 kg) tikai par 0,02 kg atšķīrās no kontrolsvara (1,132 kg) un izcīnīja specbalvu. Savukārt Guntra Remese pasniedza specbalvu Pāvelam Surņinam par noķerto karūsu.

Makšķerēšanas sacensību Sudraba ceļojošā ALDA kauss 2014 3.posms un noslēgums notiks 12.oktobrī Limbažu Lielezerā. Kausa izcīņas kopvērtējuma līderi patlaban ir komanda "Bračkas" (8 punkti), nedaudz atpaliek "Divi Koki" (9 punkti) un "Bauris" (10 punkti). Ar ALDA kausa kopvērtējumu tabulu iespējams iepazīties Limbažu novada mājaslapā "www.limbazi.lv".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)