Banner 980x90

Svētdien sākas Valmieras pludmales volejbola sezona

Svētdien, 25.maijā, Daliņu pludmalē startēs "Valmiera Beach" piektā - jubilejas sezona, kas šogad noritēs AS "Valmieras stikla šķiedra" zīmē. Kā ierasts sacensības norisināsies desmit posmos. Četri sacensību posmi notiks svētdienā un sestdienās, kad startēs vīriešu un sieviešu komandas. Savukārt sešos ceturtdienas vakaros par čempionāta punktiem sacentīsies vīriešu pāri.

Sacensību sākums, kā jau ierasts – plkst.10.00, bet komandu reģistrēšanās paredzēta jau no plkst.9.00. Tikmēr organizatori aicina komandas reģistrēties sacensībām elektroniski līdz 23.maija plkst.24.00. Reģistrējoties elektroniski sacensību dalības maksa ir zemāka. Organizatori piedāvā iespējas komandām veikt dalības maksu par visu sezonu, tādejādi saņemot dalības maksas atlaidi. Reģistrē savu komandu šeit: Pieteikuma anketa

Precīzu informāciju par dalības maksām un turnīra noteikumiem, skatīt "Valmiera Beach" nolikumā, kas pieejams mājas lapā Pludmales volejbols Valmiera sadaļā "Valmiera Beach 2014".

"Float atklāšanas posmā" par lieliskām balvām gan dalībniekiem, gan atbalstītājiem gādās "Float", bet par pozitīvu atmosfēru mūzikas ritmos rūpēsies "Multiklubs". Savukārt oficiālais čempionāta pre-party norisināsies dienu pirms čempionāta atklāšanas posma, sestdienas vakarā "Multiklubā"!

Čempionātu atbalsta AS Valmieras stikla šķiedra, Float, Gandrs, Multiklubs, Entuziastu pludmales volejbola līga, Restorāns Porto, Blue Box solāriju studija, Douglas, Kivvi Cosmetics, Rexona, Ādažu čipsi, Shape, Klubs, Ozolkalns, Mālpils muiža, Laba Kebaba, La Pizza Veloce, Riga place un Valmieras pilsētas pašvaldība.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)