Banner 980x90

TC "Valleta" tiks atklātas trīs jaunas vietējo uzņēmēju tirdzniecības vietas

Tirdzniecības centrā (TC) "Valleta" martā un aprīlī plānots atvērt trīs vietējo uzņēmēju tirdzniecības vietas: atpūtas un izklaides centru "Game land", apavu veikalu "Kvoll collection" un makšķernieku, mednieku veikalu "Hobijs", informē Aiva Logina, TC "Valleta" sabiedrisko attiecību un mārketinga vadītāja.
Valmieras uzņēmēji TC "Valleta" novērtē kā nozīmīgu partneri sava biznesa attīstīšanai, jo vairāki no plānotajiem un jau esošajiem vietējo uzņēmumu veikaliem uzsāk savu uzņēmējdarbību tieši TC "Valleta", un šī mērķa vadīti dibina arī jaunus uzņēmumus.

Tirdzniecības centra direktore Dace Sideļska komentē: "Priecē, ka Valmieras uzņēmēji ir aktīvi un veicina uzņēmējdarbību savā pilsētā, mērķtiecīgi meklējot labākās tirdzniecības vietas. Mums 2010. gads iesācies ar labiem rādītājiem. Gadu esam iesākuši ar 5,5% apgrozījuma pieaugumu, palielinājies arī izdarīto pirkumu skaits - par 19% un tirdzniecības centra apmeklējums - par 20%, līdz ar to nomnieki arvien vairāk pārliecinās, ka spējam nodrošināt stabilu pircēju plūsmu, kas ir par pamatu jaunu nomas līgumu slēgšanai."
{baneris}
Jaunais apavu veikals "Kvoll collection", kā arī atpūtas un izklaides centrs "Game land" ir pavisam jauni uzņēmumi, kas uzsāks darbību tieši TC "Valleta". Savukārt mednieku un makšķernieku veikals "Hobijs" atklās savu septīto veikalu.

Atpūtas un izklaides centrs "Game land" tirdzniecības centra apmeklētājiem būs kas jauns, jo piedāvās maziem un lieliem dažādas interaktīvās un simulatoru spēles. Apavu veikals "Kvoll collection" papildinās tirdzniecības centra sortimentu ar amerikāņu dizaineru sieviešu un vīriešu apaviem par pieejamām cenām. Savukārt mednieku un makšķernieku veikals "Hobijs" būs vieta, kur iegādāties visu nepieciešamo aktīvai atpūtai dabā.

Jāpiemin, ka TC "Valleta" pavisam nesen jau tika atvērti četri vietējo uzņēmēju veikali – Rotu un dāvanu namiņš, Šūšanas salons, Meka bērniem un Matu kosmētika. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)