Banner 980x90

Trešdien izglābti divi dīķī slīkstoši cilvēki, bet viens atrasts noslīcis akā

Rīga, 27.jūn., LETA. Trešdien izglābti divi dīķī slīkstoši cilvēki, bet vēl viens atrasts noslīcis akā, aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).

Plkst.18.36 glābēji steidzās uz Limbažu novada Umurgas pagastu, kur dīķī slīka divi cilvēki. Ierodoties notikuma vietā, konstatēts, ka viens cilvēks atrodas apmēram 20 metrus no krasta, bet otrs - apmēram 50 metrus. Izmantojot glābšanas dēli, glābēji abus slīkstošos cilvēkus izglāba un nodeva mediķiem.

Savukārt vakar no rīta glābēji Jelgavas novada Glūdas pagastā no akas izcēla noslīkušu cilvēku.

Atpūšoties pie ūdens un dodoties peldēties, VUGD aicina neaizmirt par drošību - nepeldēties alkohola reibumā un nerīkoties pārdroši, piemēram, nelekt ūdenī nepārbaudītās vietās un necentieties pierādīt savas spējas aizpeldēt tālāk par citiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)