Banner 980x90

Trūcīgajiem limbažniekiem iespēja saņemt siltu pārtiku

Trūcīgie limbažnieki pēc silta ēdiena var iet uz zupas virtuvi, kas pārtiku izsniedz trīs reizes nedēļā, pirmdienās, trešdienās un piektdienās, vēsta laikraksts "Auseklis".

Porcijas tiek izsniegtas pusdienas laikā Limbažu slimnīcas pagalmā pie ēkas, kur kādreiz bija virtuve.

Kā ziņo laikraksts "Auseklis", ēdiens zupas virtuvei tiek vārīts kafejnīcā "Mārtiņbode". Aukstā laikā vienā reizē tiek izsniegtas aptuveni 120 porcijas ēdiena.

Pēc ēdiena var doties trūcīgā statusu saņēmušie iedzīvotāji, kā arī vientuļie pensionāri, atstājot nelielu ziedojumu, šobrīd tie ir 80 centi, raksta "Auseklis". Iereibušiem iedzīvotājiem gan porcijas netiek izsniegtas.

Sarkanā Krusta Limbažu rajona komitejas priekšsēdētāja Sandra Našeniece "Auseklim" atzīst, ka zupas virtuve pastāvēšanas gados pierādījusi savu nepieciešamību. Par to vairs nav nekādu šaubu.

Kā raksta laikraksts "Auseklis", piemēram, 2012.gadā izsniegtas 16 404 porcijas, pērn 17 118. Ar Limbažu novada domi jau noslēgts līgums, ka programma turpināsies arī šogad. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)